Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Има талент овој ама нема во главата. Побитна му беше гејминг кариера него ли фудбалот.

Не гледам причина зошто да не се спомне име и презиме како Андриј Шевченко на темава односно на форумов каде он е многу малце застапен во сите дискусии за врвни 9ки. Култен играч, икона на Калчото, една од најдобрите и најелегантните 9ки што играле фудбал, не само во Серија А, што би рекол Бранко Илиевски - голем фудбалски џентлмен. :smirce:
Нека му е честит роденденот на братот наш украински.

tenor.gif
Ме разнежни Джонтра, првпат да помислам дека Клипче не е влезен во толку лошо друштво.

Кур ги боли Џенова сеа, по 2 недели топ не ги турка. Имунитет на стадото си напраеја :D Една утакмица нема да изигра (после идат интернационални), и лаап после че игра против примавери тимој цела година :D

Кур ги боли Џенова сеа, по 2 недели топ не ги турка. Имунитет на стадото си напраеја :D Една утакмица нема да изигра (после идат интернационални), и лаап после че игра против примавери тимој цела година :D

И пак во последно коло ќе играат за опстанок. :)

Наполи (веројатно и Џенова), ќе се тестираат сега по два-пати, и во Сабота ке одлучиле двата тима (Јуве-Наполи) дали ке се игре мечот во Недела. - така прочитав на Фејсбук.

Сега не ми е јасно, за вакви ситуации клубовите одлучуваат или сепак последниот збор го има федерацијата? Што ако има 10 позитивни у Наполи а што ако има 3 играчи? Ич не ми е јасна работава, ден за ден ке биде цела сезона изгледа.

Наполи (веројатно и Џенова), ќе се тестираат сега по два-пати, и во Сабота ке одлучиле двата тима (Јуве-Наполи) дали ке се игре мечот во Недела. - така прочитав на Фејсбук.

Сега не ми е јасно, за вакви ситуации клубовите одлучуваат или сепак последниот збор го има федерацијата? Што ако има 10 позитивни у Наполи а што ако има 3 играчи? Ич не ми е јасна работава, ден за ден ке биде цела сезона изгледа.
Топ, таман ова ќе му дојде како тест натпревари за Пирло. И на крај ќе ја прекинат сезоната... нема да има шампион :icon_lol:

Што мора цела лига да се суспендира, кога можеше само оние натпревари што ги игра Џенова... Бог да чува еј :facepalm:

А може и да играат со младинци како во ЛЕ.

Вака ќе суспендираат лига на х временски период а никој не гарантира дека откако ќе ја продолжат нема да има нови случаеви.

Svarno ne Jasno ako odlozat cela liga, taka ne igraat vo Evropa, odlozi im utakmici, koa kje ozdravat na tri dena odlozenite neka gi igraat.
Kako ne ispadnaa lani.

Нека не замара бе таа, ја изгуглав на кратко, ми се укочи нетот.

Кој фактор е жена за фудбал да кажува хехехехе извинете фросе, сплендора и стефи. hhhh :smirce:

Не бе не е за Итаљаниве држава, толку се неписмени, после Римската империја само тонат... Фати одложи два натпревари 14 дена се...

Сите играчи на наполи се негативни на ковид.
Чудна работа,90 минути контакт,збревтање,плукање и тн.
Некој на форумов не убедуваше дека и од разминување низ мол со позитивен моеш да се заразиш ама тоа е друга тема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom