Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Види го тој Шомуродов од Џенова, втор најплатен играч, гарант пола плата на Прециози на рака му ја враќа.

Види го овој Зоет, Зут како и да се вика, у Специја отишол од ПСВ. Возбудлива кариера.
И Делуфео у Удинезе, што им фалеше на Милан да си го вратат овој, добро играше кај нив а сеа и така немаат десно крило. Од Кастиљехо сигурно е боље.

Добро и што кур ја стаиле Интер - Милан у 18:00 да ти ебам мафијашката лига.
Кротоне - Јуве ми ја стаиле вечерен термин, јаката возбулива текма, одма се знае што ќе се деси.
Пеналдо отвара за 0:1 средина на прво полувреме, завршува 1:3 за Јуве со тоа што на 0:3 на Кротоне ќе им биде свирнат сумљив пенал за да се стишат муабетите дека Јуве ги гурале судии хаххаа.

Кротоне - Јуве ми ја стаиле вечерен термин, јаката возбулива текма, одма се знае што ќе се деси.
Пеналдо отвара за 0:1 средина на прво полувреме, завршува 1:3 за Јуве со тоа што на 0:3 на Кротоне ќе им биде свирнат сумљив пенал за да се стишат муабетите дека Јуве ги гурале судии хаххаа.
Што би рекол Сладоледџија Магелан, да гледаат американските кинези у Гренланд.

Еднаш у 12:30 играа у недела.

Penaldo e momentalno koronaldo, steta so nema da moze da go sutire penalo.

Прегледај го приврзокот 270764

Аталанта на плати трошат скоро исто колку Џенова а се во борба за врвот а Џенова се борат за опстанок (y)

Појако е тоа што Виола,Торино,Каљари и Болоња трошат повеќе..а Аталанта за нив е Реал Мадрид...триста класи се појаки од нив

Иличич прва постава и официјално Аталанта е дупло појака...

На крај службениот и казната против Јувентус да бидат пресудни Наполи да не освои Серија А и Интер да биде шампион... Ќе има доста самоубиства...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom