Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Syn, poso gledam forsiras so ovaa da ne se igrat natprevarite od ligata na naciite. Da te prasam nesto, koj kje gi dade parite od tv pravata na uefa ako ovie natprevari ne se igraat? Ti? Nekoj random navivac?

Fudbalot e biznis i ovie natprevari mora da se odigraat od finansiska gledna tocka. A toa sto nekoj igrac kje bide pozitiven, toa e samo koleteralna steta.

Ocigledno e deka italjanite se nedisciplirani po ovaa tocka. Znaes kolku imase zarazeni od korona vo Mancester? Eden, samo eden.
Vo Anglija imase samo 5 pozotivni slucaevi po poslednoto testiranje, najverojatno lica od strucniot stab.

Neka se pridrzuvaat po protokolite i kje ima minimalni problemi, vo sprotivno kje ima placenje.

Ps. Syn, uste gledam si pod impresii od nedelata kade sto Djole si dobi zezok KOMPIR. :pos:

Последно уредено:
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.459
Поени од реакции
7.782
Толку се силеа Јувентус за со Наполи па уште се наредија на терен, се кладам дека сега како попчиња ќе викаат 'не бее каква службена во право беа Наполи, дај и нашава нека се одложи', пошто без Роналдо ќе нема ни кој гол да даде... Уште па и Дибала да им закачи Корона и тука на темава ќе трубат како Наполи сепак во право биле... Aбе таа службена што ќе ја добијат има да ги кошта 6 бода како ништо...

Се кладам обратно да беше пред Наполи да им беа болни Роналдо и Дибала ќе викаа дека правилно е да се одложи...

Интер ќе се излезат со Милан да си играат без никакво бунење и машки, ни еднаш не спомнаа одложување.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Толку се силеа Јувентус за со Наполи па уште се наредија на терен, се кладам дека сега како попчиња ќе викаат 'не бее каква службена во право беа Наполи, дај и нашава нека се одложи', пошто без Роналдо ќе нема ни кој гол да даде... Уште па и Дибала да им закачи Корона и тука на темава ќе трубат како Наполи сепак во право биле... Aбе таа службена што ќе ја добијат има да ги кошта 6 бода како ништо...

Се кладам обратно да беше пред Наполи да им беа болни Роналдо и Дибала ќе викаа дека правилно е да се одложи...

Интер ќе се излезат со Милан да си играат без никакво бунење и машки, ни еднаш не спомнаа одложување.
Стига бе, само ти правиш овде проблеми и цело време Јувентус ти у уста. Комплекси си имаш. Кој зборува сеа за Јуве-Наполи? Нели гледаш друго се збори, само да се пишело нешто против Јуве.

Инаку зафркната сезона ќе биде. Ова со коронова мамата ќе им ја еба на тимовиве.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.459
Поени од реакции
7.782
Стига бе, само ти правиш овде проблеми и цело време Јувентус ти у уста. Комплекси си имаш. Кој зборува сеа за Јуве-Наполи? Нели гледаш друго се збори, само да се пишело нешто против Јуве.

Инаку зафркната сезона ќе биде. Ова со коронова мамата ќе им ја еба на тимовиве.
Не те разбирам какви проблеми правам, цело време вртите како ви одговара, јас сакам службена да ја лапате со Наполи само да не плачете кога нема да ви играат 3-4 играчи ради Корона и ќе губите бодови... Ама Ањели што се силеше и што го извади цел тим на терен, прв како пичка ќе плаче, ќе ги собира сите, ќе бара одложување на кола...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Не те разбирам какви проблеми правам, цело време вртите како ви одговара, јас сакам службена да ја лапате со Наполи само да не плачете кога нема да ви играат 3-4 играчи ради Корона и ќе губите бодови... Ама Ањели што се силеше и што го извади цел тим на терен, прв како пичка ќе плаче, ќе ги собира сите, ќе бара одложување на кола...
Добро, крај на тема. За Јуве-Наполи се збореше пред 1ипол недела... и тоа е ЈУВЕ МАФИЈА, АЊЕЛИ МАФИЈА, го утврдивме тоа. Сеа се збори за сезоната дали ќе успее да се доигра :smirce:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.797
Поени од реакции
3.883

Да, сега треба Јувентус да не идат да играат со Кротоне па да се направи уште поголем хаос :tvg:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.459
Поени од реакции
7.782
Добро, крај на тема. За Јуве-Наполи се збореше пред 1ипол недела... и тоа е ЈУВЕ МАФИЈА, АЊЕЛИ МАФИЈА, го утврдивме тоа. Сеа се збори за сезоната дали ќе успее да се доигра :smirce:
Не дупи сеа, Роналдо се разболе и ќе се прави муабет дали ќе се доигра првенството, во Интер 6 играчи болни никој ништо не кажа... Си има правила ќе си играат ќе си крпат, максимум 1 натпревар одлагање ако имаат над 14 играчи болни и тоа е тоа...

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Не дупи сеа, Роналдо се разболе и ќе се прави муабет дали ќе се доигра првенството, во Интер 6 играчи болни никој ништо не кажа... Си има правила ќе си играат ќе си крпат, максимум 1 натпревар одлагање ако имаат над 14 играчи болни и тоа е тоа...
Ако има правила кој се истите ? Објасни!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
Дај да се договореме (барем ние од форумот додека сеуште е трето коло) која екипа освои титула оваа сезона да не ја рачунаме.

До дека е време:kafence:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.797
Поени од реакции
3.883
Дај да се договореме (барем ние од форумот додека сеуште е трето коло) која екипа освои титула оваа сезона да не ја рачунаме.

До дека е време:kafence:
Многу си паметен. Знаеш рома не може до ЛШ да стигне, па кој и да освои да не му се рачунало јер ти немаш што да изгубиш :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom