Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бреј овие интерашиве (дел нормално, не сите) стварно да ти биле плачковци. Лацио у прво праи три принудни измени, дедо Пароло игра бек, Чиро добива црвен, над 20 минути игра со играч мање, и на крај пак Лацио криви Интер шо не тепал :cautious:
Ме разочаравте дечки, мислев побратими сме, и резултатот е братски :kuracc:
koj pisal ova ziti sve deka lacio bile krivi za bilo sto :)
^
Циганштурија класична , од онја што крада точаци!
vrska nema slikava n, ova bese na kraj koga go stanuvaa i se svrte nakaj igracot sto mu dojde, inace ispi asalen udar u faca od glupiot imobile, a pricinata zaso izglumi prethodno ovoj i padna na zemja ko mrtovec po sto vidal doe da go stane i valjda da go otera u tri lepe zaso bez dopir padna ko pokosen.
Ali deka ne izglumi tuka vidal, ne izglumi, dobro go zakaci, pa uste so buskets go sporeduvaat, blage veze nemase ednoto so drugoto, klasicen primer vaka eden stopiran kadar kolku moze da izlaze.

Бреј овие интерашиве (дел нормално, не сите) стварно да ти биле плачковци. Лацио у прво праи три принудни измени, дедо Пароло игра бек, Чиро добива црвен, над 20 минути игра со играч мање, и на крај пак Лацио криви Интер шо не тепал :cautious:
Не се сеќирај, амнестирани сте после Oh Noooo :D

koj pisal ova ziti sve deka lacio bile krivi za bilo sto :)
Е де, сврти наназад, место вашите да ги корнете, плукање по Лацио увелико, а таа привилегија сите знаеме дека ја има само Марли :icon_lol:
Иначе форсам де..

Какви побратими бе....дај боже да пропадните :icon_lol:

Е де, сврти наназад, место вашите да ги корнете, плукање по Лацио увелико, а таа привилегија сите знаеме дека ја има само Марли :icon_lol:
Иначе форсам де..
ne primetuem : )))
kako i da e veze nema lazio za nisto denes, sekako ke izvisat sezonava od LS bitka so ogled deka so 11 igraci cela sezona uz ls ne se tera. Lani posle koronata radi toa umrea od smrt rezultatski, so isti 11 na 3 dena planiraa da igraat, jedino se rotira korea so toj crniot od klupa, onaka asalno rotiranje, drugovo u globala igra li igra dur ne pocrka.

ne primetuem : )))
kako i da e veze nema lazio za nisto denes, sekako ke izvisat sezonava od LS bitka so ogled deka so 11 igraci cela sezona uz ls ne se tera. Lani posle koronata radi toa umrea od smrt rezultatski, so isti 11 na 3 dena planiraa da igraat, jedino se rotira korea so toj crniot od klupa, onaka asalno rotiranje, drugovo u globala igra li igra dur ne pocrka.
Прав си, таа е моменталната ситуација у Лацио, со Лотито толку.

Последно уредено:
Ваљда Јувентус ќе излезат на терен, ќе се чека 45 мин, па Јувентус ќе „победи“ 3-0, па ќе се пофалат на FB,TW, Ins итн итн, па Наполи ќе се жали. А што после ова ваљда, не се знае.

Ваљда Јувентус ќе излезат на терен, ќе се чека 45 мин, па Јувентус ќе „победи“ 3-0, па ќе се пофалат на FB,TW, Ins итн итн, па Наполи ќе се жали. А што после ова ваљда, не се знае.

Како во општинска лига кај нас...ќе ги чекаат 30 минути, тие гостите ќе се пишманат идиме/не идиме...ќе се јавуваат по телефони, во меѓувреме ќе го направат записникот и во 21 и 15 ќе го потпишат записникот и 3-0 службено :kafence:

Пази сеа излегва локалната управа за здравство вели тие наредиле така ( до преѓе не наредиле).

Врши другарчето на Де Лаурентис, ќе ја тужеле федерацијата. Де Лаурентис денес на состанокот урлал дека МОРА да ја одложат утакмицата од ФИГЦ.

што к** му е на Де Лаурентис, па не му е цела прва постава отсутна, тие 2-3ца исто ко да се повредени сметај ги и играј.. мислиш на Јуве не му фалат првотимци ебате кловнот..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom