Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.296
Еве јас прв ќе кажам тука од јувенташите... Јуве ќе заврши 5 на табела, Милан и Наполи лагано ќе тепаат до крај. Сакам да оди Јуве во ЛШ, али едно е желба, друго се реални очекувања.

но тоа не го менува фактот дека Интер сеуште ни се пациенти, и денес убаво им го кренавме притисокот :kafence:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Еве јас прв ќе кажам тука од јувенташите... Јуве ќе заврши 5 на табела, Милан и Наполи лагано ќе тепаат до крај. Сакам да оди Јуве во ЛШ, али едно е желба, друго се реални очекувања.

но тоа не го менува фактот дека Интер сеуште ни се пациенти, и денес убаво им го кренавме притисокот :kafence:
Типично мислење на јувенташ, никаков коментар за криминалот денеска :D

пс. 90% од натпреварите кога вие сте го победиле Интер биле вакви како овој денеска.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ова беше класична Јувентус одсудена утакмица, ама (непопуларно мислење) мене ми личеше на класична местенка од старт до финиш. Од влечењето на Интер во прво, потези ко одечкото договарање на Шкринијар и Де Вриј кој да им ја подаде топката на Јувентус, пред да падне нивниот втор гол, алиби притисокот на Интер во второ и се разбира судиските одлуки.
Глупиот Киелини се сопна сам од себе и си даде гол, па мораа да се срамат со пеналот на Квадрадо и двата тима.
Знам дека мнозинството нема да се согласи, али чисто за да не се расправате, ја вадам теоријава на виделина. :)

Иначе, мене ми личи дека го спремаат Наполи да биде заебан на крај. Мислам дека Милан прописно ќе си тепа утре и ќе ја заврши својата работа. Ама, овие ќе кикснат кај одвратните Фиорентина, милом или силом.
И откако ќе излезе Јувентус пред нив на табела, последната е само рутинска победа, па ако треба и десет тажни пенали, како овој на Квадрадо, да треба да им бидат досудени.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.296
Типично мислење на јувенташ, никаков коментар за криминалот денеска :D

пс. 90% од натпреварите кога вие сте го победиле Интер биле вакви како овој денеска.
Зошто да давам коментар за "криминалот", кога за вас посекако е криминал :) За џабе ќе ја арчам тастатурава

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
На Лаутаро ова беше пенал а?
:pijanco:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Зошто да давам коментар за "криминалот", кога за вас посекако е криминал :) За џабе ќе ја арчам тастатурава
Ќе ти купам нова тестатура, само еднаш во живот биди реален и признај дека ова е класично буткање во ЛШ на сметка на друг клуб.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

Стварно кренат им е притисок на сите, со освоена титула на 4 кола пред крај. На крај се смееа цел тим, како да ја освоија титулата оваа утакмица.
Трагично беше во купот кога сами се победија во тој двомеч, оваа беше повеќе за мерак, да испаднете од ЛШ. :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.759
Поени од реакции
17.674
Барем 2 гола да примевте само во едно финале...
Бооо финта ме сакати, бравос :(

Ај коќе ги помините групите вие можи 1 ќе примите или победите :toe: треба само да ги поминете после нема застанување...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.296
Стварно кренат им е притисок на сите, со освоена титула на 4 кола пред крај
Dude...

Forza Milan & Forza Napoli
Ваков гомно тим не заслужува виареџо куп да игра а не па ЛШ.
Се надевам дека еден од Наполи или Милан кои ќе бидат оштетени нема да премолчат на криминалов...
Леле Киелини, леле леле леле, леле Киелини, леле мајката ВО ЦЕНТАР ПИЧКА ДА ТИ ЈА ЕБАМ. Ти си се што не треба еден спортист да биде, ти си гомно, ти си смрдеж, копиле, куртон, да ти ебам жена, ќерка, мајка, тетка, стрина, вујна, братучедка, се да ти изнаебам што имаш. Глејте го што праеше за вториот гол на Интер, ќе се степаше со судијата А ГО УТЕПА ОД ВЛЕЧЕЊЕ ЛУКАКУ. ДА УМРЕШ ДАБОГДА ФАМИЛИЈА ТИ ЕБАМ.
Штета што Броз не му скрши нога на Квадрадо на крај, крвта одвратна да му ја ебам.

Утакмицава е прав пример за тоа каква фекална организација е Јувентус, сето можно дно собрано на куп. Глејте утре какво судење ќе добијат Наполи и Милан.
Сеуште не сум влегол у Фан Клуб Интер да ги дочитам...башка Џонтра го чекам со коментар за мечот :kafence:
Автоматски споено мислење:

Ќе ти купам нова тестатура, само еднаш во живот биди реален и признај дека ова е класично буткање во ЛШ на сметка на друг клуб.
Аако не влезат на крај Јуве у ЛШ? Што ќе правиме со буткањето?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Иначе, мене ми личи дека го спремаат Наполи да биде заебан на крај. Мислам дека Милан прописно ќе си тепа утре и ќе ја заврши својата работа. Ама, овие ќе кикснат кај одвратните Фиорентина, милом или силом.
И откако ќе излезе Јувентус пред нив на табела, последната е само рутинска победа, па ако треба и десет тажни пенали, како овој на Квадрадо, да треба да им бидат досудени.
Исто како што изгледа дека го спремаат Беневенто да испадне, а ги буткаат Каљари. Не им досудија пенал со Каљари на крај кога беше 1:2 и поништен гол на Наполи со Каљари и заврши 1:1
После Фиорентина си подели бодови со Каљари.
Им испадна проблем сега треба Торино да го спасуваат и ќе видиме како ќе изиграат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom