Типично мислење на јувенташ, никаков коментар за криминалот денескаЕве јас прв ќе кажам тука од јувенташите... Јуве ќе заврши 5 на табела, Милан и Наполи лагано ќе тепаат до крај. Сакам да оди Јуве во ЛШ, али едно е желба, друго се реални очекувања.
но тоа не го менува фактот дека Интер сеуште ни се пациенти, и денес убаво им го кренавме притисокот
Зошто да давам коментар за "криминалот", кога за вас посекако е криминал За џабе ќе ја арчам тастатураваТипично мислење на јувенташ, никаков коментар за криминалот денеска
пс. 90% од натпреварите кога вие сте го победиле Интер биле вакви како овој денеска.
Без провокација и навреда дали си сериозен со форсов дека тоа е чист пенал?Ббобобоб па уште бара вар да глеал за ова не било пенал
Ќе ти купам нова тестатура, само еднаш во живот биди реален и признај дека ова е класично буткање во ЛШ на сметка на друг клуб.Зошто да давам коментар за "криминалот", кога за вас посекако е криминал За џабе ќе ја арчам тастатурава
Стварно кренат им е притисок на сите, со освоена титула на 4 кола пред крај. На крај се смееа цел тим, како да ја освоија титулата оваа утакмица.Еве јас прв ќе кажам тука од јувенташите... Јуве ќе заврши 5 на табела, Милан и Наполи лагано ќе тепаат до крај. Сакам да оди Јуве во ЛШ, али едно е желба, друго се реални очекувања.
но тоа не го менува фактот дека Интер сеуште ни се пациенти, и денес убаво им го кренавме притисокот
Барем 2 гола да примевте само во едно финале...Прво групи поминете една година, после гледајте
Бооо финта ме сакати, бравосБарем 2 гола да примевте само во едно финале...
Dude...Стварно кренат им е притисок на сите, со освоена титула на 4 кола пред крај
Језиво...
Forza Milan & Forza Napoli
Ваков гомно тим не заслужува виареџо куп да игра а не па ЛШ.
Се надевам дека еден од Наполи или Милан кои ќе бидат оштетени нема да премолчат на криминалов...
Сеуште не сум влегол у Фан Клуб Интер да ги дочитам...башка Џонтра го чекам со коментар за мечотЛеле Киелини, леле леле леле, леле Киелини, леле мајката ВО ЦЕНТАР ПИЧКА ДА ТИ ЈА ЕБАМ. Ти си се што не треба еден спортист да биде, ти си гомно, ти си смрдеж, копиле, куртон, да ти ебам жена, ќерка, мајка, тетка, стрина, вујна, братучедка, се да ти изнаебам што имаш. Глејте го што праеше за вториот гол на Интер, ќе се степаше со судијата А ГО УТЕПА ОД ВЛЕЧЕЊЕ ЛУКАКУ. ДА УМРЕШ ДАБОГДА ФАМИЛИЈА ТИ ЕБАМ.
Штета што Броз не му скрши нога на Квадрадо на крај, крвта одвратна да му ја ебам.
Утакмицава е прав пример за тоа каква фекална организација е Јувентус, сето можно дно собрано на куп. Глејте утре какво судење ќе добијат Наполи и Милан.
Аако не влезат на крај Јуве у ЛШ? Што ќе правиме со буткањето?Ќе ти купам нова тестатура, само еднаш во живот биди реален и признај дека ова е класично буткање во ЛШ на сметка на друг клуб.
Ќе ви ги вратат парите, не се секирај.Аако не влезат на крај Јуве у ЛШ? Што ќе правиме со буткањето?
Исто како што изгледа дека го спремаат Беневенто да испадне, а ги буткаат Каљари. Не им досудија пенал со Каљари на крај кога беше 1:2 и поништен гол на Наполи со Каљари и заврши 1:1Иначе, мене ми личи дека го спремаат Наполи да биде заебан на крај. Мислам дека Милан прописно ќе си тепа утре и ќе ја заврши својата работа. Ама, овие ќе кикснат кај одвратните Фиорентина, милом или силом.
И откако ќе излезе Јувентус пред нив на табела, последната е само рутинска победа, па ако треба и десет тажни пенали, како овој на Квадрадо, да треба да им бидат досудени.