Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Сега ја ти кажувам како е, а ете и Сладоледџијата погоре. Ако сакаш да се натегаш тоа е друг муабет. Нормално дека е CEO, никој нема 100%. Само има многу поише од Ањели.
Таман работа да сакам да се натегам, веројатно сте во право... Други информации ме бунат мене по интернетов, едната е дека Ањели фамилија ја проценуваат на 13 милијарди, Елкан на 2 милијарди, Андреа Ањели на 19 милијарди...

Aли како и да е веројатно си ја зимаат Ањели фамилијата во глобола под која спаѓа и Елкан, според мене таму нема главни туку си го водат бизнисот фамилијарно, братучеди, братучетки, браќа и сестри...

Класична мафијашка поставеност односно структура како Билдерберг, Ротшилд, Рокефелер итн итн со многу инцести меѓу себе. Па затоа Андреа личи на микс од Билбо Багинс и Голум, обземен од темната моќ на прстенот...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И џабе што си гуглал, кога пак не си разбрал. А си пробал да дупиш за нешто што не разбираш. Сопственик на Јувентус е Ексор, сопственик на ексор со најголем процент се елкан, брат му и сестра му. Меѓудругото и CEO на ексор е Џон елкан. Значу и ниедно сценарио, како и да глеаш работите, Андреа ањели не е газда на јуве.
Извинете за офтопикот, ќе си се вратам на моите теми сега :pos:
Лапо Елкан не постои.

Еве ти за Андреа што пишува на Ексор веб-сајтот каде е поставен како трет човек.
In 2005, he returned to Turin to work in strategic development for IFIL Investments S.p.A. (now EXOR N.V.). He joined the board of directors of IFI S.p.A. (now EXOR N.V.) on 25 May 2006.

Mr. Agnelli is a Director of Giovanni Agnelli B.V., a member of the board of directors of FIAT S.p.A. (now Stellantis N.V.) and a member of the advisory board of BlueGem Capital Partners LLP. Since March 2017 he is the President of "Fondazione del Piemonte per l’Oncologia".

За сестра му Џиневра Елкан не пишува ништо со што би ја поврзало со Ањели фамилијата или па дека е побитен човек од Андреа, таму.

Небитниот и рандом поставен Андреа.
Сопственик на Ексор е Ањели фамилијата каде, како што можеш да прочиташ како директор фигурира и Андреа.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Да да како да не.

Ќе биде јако, претпоследно коло кога ќе зависи од Интер кој треба да се пласира во ЛШ, Јувентус или Милан хаха.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.290
Скиреа е главен

Под него се Гарфилд, Мондонико и Тутор
IMG_20210425_234058.jpg

Деви е за односи со јавноста и обид да се сочува гадниот јувенташки образ.
IMG_20210425_234600.jpg

Бјанконеро веро е водач на хунтата и прв на бојно поле.
IMG_20210425_234807.jpg

Горилаз, Сперминатор, Сладоледџија, Хулк и Тркачот се пиони што гинат први

hheheheheeheh ok vreme e da si legnam, zz...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.471
Таман работа да сакам да се натегам, веројатно сте во право... Други информации ме бунат мене по интернетов, едната е дека Ањели фамилија ја проценуваат на 13 милијарди, Елкан на 2 милијарди, Андреа Ањели на 19 милијарди...

Aли како и да е веројатно си ја зимаат Ањели фамилијата во глобола под која спаѓа и Елкан, според мене таму нема главни туку си го водат бизнисот фамилијарно, братучеди, братучетки, браќа и сестри...

Класична мафијашка поставеност односно структура како Билдерберг, Ротшилд, Рокефелер итн итн со многу инцести меѓу себе. Па затоа Андреа личи на микс од Билбо Багинс и Голум, обземен од темната моќ на прстенот...
Па за вакви фамилии имам две теории, или дека се коваат меѓу себе, или се тепаат ко ние за 2 метра од меѓата. Само они за 20 милиони..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.522
Epa toa e mario, koga ne učiš - lošo se izrazuvaš..
Кажи му докторе...

Дното го проби Џонтра со постовите за Јувентус, значи го избуши дното, изгради подрум во истото со два метра дебели ѕидови, и после од досада зеде бушилица, го проби дното на подрумот на дното кој самиот го изгради, скокна во канализација со камен околу вратот, потона низ двесте метри гомна, по пат надолу помина покрај Ањели, Паратичи и Недвед, ги поздрави и продолжи да паѓа, се нурна низ вжештена магма и кога сите очекуваа дека тука му е крајот, Џонтра се проби до јадрото на земјината топка, седна и си рече: многу гомна јаде овој Ио за мене.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.786
Поени од реакции
115.726
Акционерско друштво е, како може да не биде?
Како ме нервира вака кога ќе се направи паметен лелеееј :yid:
Не било акционерско друштво хаха епа добро ДООЕЛ е ондак, газда е Елкан а управител Ањели. :D

Мајката да им ја ебам на сите до еден, инцести распаднати.
Автоматски споено мислење:

Дното го проби Џонтра со постовите за Јувентус, значи го избуши дното, изгради подрум во истото со два метра дебели ѕидови, и после од досада зеде бушилица, го проби дното на подрумот на дното кој самиот го изгради, скокна во канализација со камен околу вратот, потона низ двесте метри гомна, по пат надолу помина покрај Ањели, Паратичи и Недвед, ги поздрави и продолжи да паѓа, се нурна низ вжештена магма и кога сите очекуваа дека тука му е крајот, Џонтра се проби до јадрото на земјината топка, седна и си рече: многу гомна јаде овој Ио за мене.
И погоди што најде тука? Урко се разбира. Hehehehe

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Кажи му докторе...

Дното го проби Џонтра со постовите за Јувентус, значи го избуши дното, изгради колиба од кал и слама, и после од досада зеде бушилица, го проби дното на подрумот на дното кој самиот го изгради, скокна во канализација со камен околу вратот, потона низ двесте метри гомна, по пат надолу помина покрај Ањели, Паратичи и Недвед, ги поздрави и продолжи да паѓа, се нурна низ вжештена магма и кога сите очекуваа дека тука му е крајот, Џонтра се проби до јадрото на земјината топка, седна и си рече: многу гомна јаде овој Ио за мене.
Мала исправка, едино шо може да заѕида е свињарник, хехуехеуехеееуееххехе

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.392
И погоди што најде тука? Урко со мајка ми се разбира. Hehehehe
Да бе ене го, помешан целиот со нафта, кал, мртов крт натопен во магма уште жеже и праи т'сссс ко ќебап од дестан, ни растури романтики ама па ни направи промаја дека беше многу спарно.

Пичко една умренанезакопана.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Како ме нервира вака кога ќе се направи паметен лелеееј :yid:
Не било акционерско друштво хаха епа добро ДООЕЛ е ондак, газда е Елкан а управител Ањели. :D
Да бог да секој ден 15 минути пред да си идеш од работа ти доаѓаат ДООЕЛци да отвараат разно разни сметки и да те замараат доека окапуваш прекувремено, племето да ти го ебам твое.

Иначе си праиме муабет браќа, победив у дискусијата усс, го тргнав вниманието од неизвесната борба за ЛШ, опуштам ситуација пред хаосот што ќе го предизвикам за 2 недели.
Стек, Трол, урко и Ио не постоите за мене доека Раниери не се напраи паметен и ни го одложи славјето за уште една недела.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Сеа дури гледам Ханданович што направил.
Овај крт е, жими се.
Не е можно она да го направи на грешка, НЕМА шанси ова да му се случи на проф голман.
Срамота е и што го поништи голот. Требаше да важи и да го рушат од чотек после.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom