Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
На победава се радувам најмногу ради тоа циганското копиле, носоњата.

П.С. Тоа е кога од една страна како замена влага некојси Кастилјенхдахо, а од друга страна чиста фудбалска класа.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Што би рекол еден искомплексиран малокуревец чиј единствен хајлајт у кариера и покрај головите што пркосат на физика е Чак Норис факти Коста Петров левел ПР заборавен во 2007:
Милан нема крал, има Бог.
Ххихихибрахахахахахах

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Цуц цуц. :icon_lol:
Ај може ако пројдевте уште еднаш центар ќе дадевте гол.
Изгледа требаше да гледаат од Интер да се трескаат од земја за секоја Судиска одлука што не им е во корист па за да добијат наклонетос. Свенсен си ли бар ти колку страни ќе напишеше тука доколку вакви одлучи идеа во корист на Јувентус?

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Од 1ва минута се виде правецот на судењето, нит пенал имаше нит црвен за Ибра али јбг. утакмицата била решена пред да почне. Треба да ни биде јасно на сите што пратиме италијански фудбал ;)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.289
Поени од реакции
13.277
Од 1ва минута се виде правецот на судењето, нит пенал имаше нит црвен за Ибра али јбг. утакмицата била решена пред да почне. Треба да ни биде јасно на сите што пратиме италијански фудбал ;)
На кого му смета јак Милан????

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.554
Поени од реакции
15.045
П.С. Тоа е кога од една страна како замена влага некојси Кастилјенхдахо, а од друга страна чиста фудбалска класа.
Грешка си, клучниот за Интер не влезе, туку излезе кога заврши работа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.368
Поени од реакции
47.151
pa na samovo video ustvari go mava po noga, ne gledam zasto za ova se bunite. Dajte penalot od poveke agli mnogu me interesira dali imase kontakt ili ne, ova e faul inace, bar od videovo ne znam kako zaklucivte deka ne go mava u noga, stapalo seedno, dolen del na kopacka. Ne e bitno kako paga igracot, od videovo konkretno mislam deka go mava, drug agol, stranicen nekoj, moze podobro ke dade dali stvarno go udri ili ne.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Де бе сте изнапишале 100 стране за куп ебаве !!
Пиоли све мртво да ти ебем што пушти скоро цел прв тим на терен.

Судијата завршил работа изгле, Интер да тепа и да се гмечи со Јуве уште две утакмице!
Све је то дио процеса прикани !
На правото дерби она битното видовмо како пројде Интер и тоа котлето дебело уфилмано

Не ја гледав текмата џонтра и тој небитниот што ме спомиња насвако не замарајте !

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.830
Поени од реакции
5.954
Ај нека победи Интер кога се изедначени силите, а не вака 12 на 10. Таман си рековме судиите на наша страна се, овој сменил страна мајката да му ја.. ај да не велам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom