На кој тоа му смета јак Интер ?Каков блам на Кориере дело спорт еј.....курир и инфомакс ботојте не му се равни со лажните вести.....нека се самозапалат
Моцарт си зимаат информации од туѓи весници, не се ексклузива они. Само пренесуваат.Па пишуваше и моЦЗартспорт денеска тоа, демек Перез у уефа ке одел, па ке го зел Хакими, па ке ги тужел, ова она кур се тресе у ладна вода.
Знам брат, ама они некогаш знаат да претераат кога е во прашање Интер.Моцарт си зимаат информации од туѓи весници, не се ексклузива они. Само пренесуваат.
Многу луѓе не ни спијат туку само мислат како да му наштетат на овој шампионски Интер
Уште 2015/2016 го расчистивме тоа, ама слаба меморија имаат некои. Тогаш Интер помислија дека се зимски шампиони после 15-16 кола (пред паузата), а всушност после 19 одиграни кола Наполи беше прв и ја "освоија" оваа фиктивна титула.Што значи да бидеш зимски/есенски шампион, да нема забуни друг пат
[/URL]
Samo mondo go hejta.. spired mene eden od najdobrite igraci na juve izminative godini.. stalno igra na visoko nivi, normalno ednas- dva pati ke se desi da zgresi i togas na tapet odma e staven.. a deckoto stalno igra na visoko nivo, duri i na pozicija sto ne e tipicna za nego..Неможам да разберам зошто толкав хејт и критика од фановите на Јувентус кон Квадрадо?.....разбирам дека сте фанови на тој клуб и си ги знајте играчите појќе од другите , но кога да ве гледам Квадрадо ви е меѓу најдобрите играчи...и плус си спомнал недостаток на креативност?..дали си сериозен?....па Квадрадо е господ бог за Киеза и за сите десни бека што сте ги имале во креативност,цврстина,стабилност и се што носи во фудбалската игра освен брзина....се надевам дека и во клубот размислуваат како вас и ќе го отфрлат Квадрадо...бидејќи без него сте значително послаби и бев прилично лабав кога видов дека нема да игра против Интер....дај боже да не игра до крај и ќе си ги видите резултатите.