Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Збориме за Европа, не се прај на Тошо сеа. Од друга страна има 36 тутули у Серија А... незнам зошто воопшто е толку тешко да признаете дека Јуве има УСПЕХ. Па ќе ми зборите тука нешто 0 титули имал Јувентус.

Преценувајте си го вие тимот на зборови и прајте си филмови за вашиот кинески тим. Ама реалноста на дела е друга.
Уште да кажеше кај е пишано дека Јувентус имал 0 титули топ ќе беше.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.352
Поени од реакции
14.749
Преценувајте си го вие тимот на зборови и прајте си филмови за вашиот кинески тим.
А што е проблем ако сопствениците се кинески, арапски, руски, американски?

А да, заборавив, вие фановите на Јуве сите учите италијански, се будите со еспресо и Тутоспорт, на работа одите со Фиат Пунто, вашите жени мора барем еднаш да имаат отидено на осмомартовска екскурзија во Италија...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022

А да, заборавив, вие фановите на Јуве сите учите италијански, се будите со еспресо и Тутоспорт, на работа одите со Фиат Пунто, вашите жени мора барем еднаш да имаат отидено на осмомартовска екскурзија во Италија...
Кинески е у смисла, за шкарт :pos:

Незнам италјански, не се будам со еспресо... повеќе практикувам Макијато, не читам Тутоспорт... не ги сакам FIAT како автомобил, само Хонда... не сум женет и то.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.352
Поени од реакции
14.749

Незнам италјански, не се будам со еспресо... повеќе практикувам Макијато, не читам Тутоспорт... не ги сакам FIAT како автомобил, само Хонда... не сум женет и то.
Значи ги имаш сите предиспозиции да почнеш да навиваш за друг клуб! :D

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
Море глувци од сабајле излезени.
Нека се јави некој кај Киеза да го замоли, ако може, да го извади од џеб најдобриот бек во универзумот.

Sent from my moto g(9) play using Tapatalk

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726

За Кинески мислел на шкарт, дома се му е кинезарија... Телефон Шајоми Ред Ми од 6400 денари користи...

Шала на страна, Горилаз ова нема да го сфати, Кина веќе со години не е синоним за шкарт...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Извини друже ако ти живееш у 90тите, ние сме модерни и возиме Масерати..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Интер- есно ... Јуве има 17 гола дадено на последните 5 утакмици, Интер има 16, или вкупно двете заедно имаат просек 6,6 ... Што значи ни следува 7+ текма во Милано :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И Пирло прави измени, ама ете ќе го извади Дибала го става Мората, го вади Бентанкурето го става Артур, го вади Ремзи го става Бернардески или Кулушевски.. Јебига, таква ни е клупата..
Да не знаеш кој од кој е полош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom