Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kражба на векот по критериуми на анти-Јуве комплексаши.Чист пенал по јуве критериуми![]()
nisto nemase, samo svirna penalot, se namestija i go izvede penalot..При постоење на ВАР не ми е јасно ваков пенал како може да биде потврден.
На хајлајтсот немаше, го викнаа судијата да гледа или му ја потврдија одлуката од ВАР собата?

Не реков дека ти си комплексаш/ка, секако ретко и пишуваш овде, воглавно кога Лацио ќе победи. Си знаат поредовните членови кои за ист таков пенал за Јуве да се дадеше ќе испишеа 10-15 страни реферати со теории на завери.Мм мм мм, што слатки биле ова јувенташкиве солзи со утринско кафе
Главната разлика со јувентините е што јас (а и навивачи на други клубови) си признаваме кога е грешка, вие до сеа ќе имавте најдено милион оправдувања како тоа било пенал, (под кој агол паѓал Каиседо па голманов го закачил, од левата камера најубаво се гледало, правилата на вар во последниот ред од упатството за одлучување на судиите при вакви ситуации, па дистанцата на коленото од голманот, па волуменот на топката, дрн дрн јариња). Е затоа ќе имаше 500 страни мрчења и препукувања. Секако има ретки исклучоци од вашите, Ширеа си прифаќа и прави шала на своја сметка
А и не туку праите спинови, Џимеј не рече дека Лацио сезонава се оштетени, и сами сте свесни дека предминатата сезона на Лацио од судиите му беа скинати над 10 бода.
И @Bianconero vero, дај бе срамота е онакви коментари, возразен маж си да му се сневиди, малце достоинство. Ко децана - комплексаши вакви онакви, ќе се искомплексирам јас од фудбал, боже ме сачувај. Секако ќе освоите 9та титула по ред, не се секирај![]()
па волуменот на топката

При постоење на ВАР не ми е јасно ваков пенал како може да биде потврден.
На хајлајтсот немаше, го викнаа судијата да гледа или му ја потврдија одлуката од ВАР собата?

Е затоа ќе имаше 500 страни мрчења и препукувања. Секако има ретки исклучоци од вашите, Ширеа си прифаќа и прави шала на своја сметка![]()