Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Поради тоа што, ако не се лажам ти референцираш кога екипите биле казнети да играат пред празни трибини.незнам зашто не пуштат само деца, како прошли сезони?
) не се казнети туку се игра на празни трибини како заштитна мерка за корона вирусотКлубот наплаќа за "фудбалска претстава", гледачите си купиле карти арно ама претставата нема да ја гледаат заради тоа што вратите ќе бидат затворени.Би било фер да им ги врати но клубот никако не е крив и не е задолжен да ги враќа парите.
И јас прво помислив како им е на тие кои идат од банана држава и можеби собирале година дена пари за да на крај неможат да гледаат и ги изгубат парите.Токсичен лик си станал.
Најмалце криви се навивачите кои платиле за натпреварот.
Ако некој треба да го јаде нека биде тоа клубот, а не навивачите, другар ми(јувенташ) со неговата вереница имаше платено 2 билети за натпреварот по 255евра, имаа и резевација за хотел, замисли да си на негова кожа, 510евра во неповрат...
Од прилика имаше и 3-5к фанови на Интер, и тие нема да бидат рефундирани, не се само навивачите на Јуве.
Смешна е ситуацијата и е нерешлива, Јуве само како знак на добра волја може да ги врати парите, никој не им го наложува тоа, утакмица ќе има на стадион, навивачите не се спречени од клубот туку од државата.Клубот наплаќа за "фудбалска претстава", гледачите си купиле карти арно ама претставата нема да ја гледаат заради тоа што вратите ќе бидат затворени.
Клубот не е крив, ама клубот не ја обезбедил услугата, ако нема услуга, нема пари. Никој не му пушта кривична пријава, само не сакаат да платат за нешто што не го користат.
И јас испланирав одмор на Малдиви, ама шефот не се сложи со мене.И јас прво помислив како им е на тие кои идат од банана држава и можеби собирале година дена пари за да на крај неможат да гледаат и ги изгубат парите.
За нив е заебано, за тие што се од Италија ќе имаат уште милион прилики.
Смешна е ситуацијата и е нерешлива, Јуве само како знак на добра волја може да ги врати парите, никој не им го наложува тоа, утакмица ќе има на стадион, навивачите не се спречени од клубот туку од државата.
Како би било ако Интер треба да врати 5 милиони евра претходно испланирани пари?
Иако мислам дека можеше да се одложи утакмицата.
Ради газдиве нашиDa be, zatoa od cela evropa bas vo Milano e najgolemata kontaminacija![]()

За тие на интер кур ме заболе. Еве да бидам попрецизен, се надевам клубот ке ги рефундира парите на сите освен на навивачите на интер.
Веќе удри во мутирана форма под името Stefan-kobe. ХууехехеуехуњехаухухеаухуеаххдуауњхеуањхеаухухухахухеNeka udri koronata prvo na kajgana oti ne se trpat nekoi likovi vekje.
Бил најверојатно братот да ги гледа во Бугарија и ги искоби им еба матер се вратија во Милано пола град сепса фати, одложија и натпревари, карантин, кур се тресе...Веќе удри во мутирана форма под името Stefan-kobe. Хууехехеуехуњехаухухеаухуеаххдуауњхеуањхеаухухухахухе