- Член од
- 14 октомври 2007
- Мислења
- 2.674
- Поени од реакции
- 2.731
Ја мислам дека затоа што и децата може да фатат корона и да умрат. Но, сепак тоа е само мое мислене.незнам зашто не пуштат само деца, како прошли сезони?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислам дека затоа што и децата може да фатат корона и да умрат. Но, сепак тоа е само мое мислене.незнам зашто не пуштат само деца, како прошли сезони?
Личи на некој што ќе го пушти.Ти би го пуштил твоето дете у област у која има заразени со Корона ???
![]()
Neli ke prespies? HhhhhЈа би го пуштил. Нека се јача детето.
Би било фер да им ги врати но клубот никако не е крив и не е задолжен да ги враќа парите.Јувентус нема да им ги вратат парите на навивачите кои платиле билети за натпреварот Јувентус - Интер, иако ќе се игра без публика заради корона вирусот, кое дно човече, од другата страна има најава дека Интер ќе ги врати парите за натпреварот Интер - Лудогорец, кој истотака ќе се игра без публика.

First world problems
Би било фер да им ги врати но клубот никако не е крив и не е задолжен да ги враќа парите.

Ovie od inter se zagrizija za navivacite na juve dali ke im se vratele parite![]()
Од прилика имаше и 3-5к фанови на Интер, и тие нема да бидат рефундирани, не се само навивачите на Јуве.

Тоа е таа типична Македонска солидарност, овој му кажува дека другар Јуенташ со сопругата уплатиле пари и ќе изгубат 500 евра овој вика кур ме боли, да му умре на комшијата козата и ред други работи. После сакате име да задржите, сакате да нема неправда и ред други работи...Кур ме заболе![]()