Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
У реду е по новите правила е ова нормално.

Сега на видео, пред почеток на 2п, се гледа како се врти, и раката гледано според тоа топката каде го удри, му беше у „сред“ тело, а не залепена од „страна“.
Но, ако секој скапан допир во напад, ќе се смета за прекршок, ондак, јбг.

1582405078044.png

:cautious:

Не е баш „сред“ тело, но пак...

Кј имаше овде пенал? Хахаха

Што е со овие у вар собава тешка работа...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Cist faul od Konti, ne znam kaj gledase sudijata.

Castrovili mi e real baller, samo da zaigra kaj nekoj poseriozen trener treba.
da ali garant go sudea ona, fiorentina vratija posed sto do nekade e i tocno kaseres samo sto e degen toa e problemot zaso zgresi, cist gol bese toa, penalov diskutabilen ali vaka od prva deluvase deka e fauliran kutrone, posle povtorenive ne bas.

da ali garant go sudea ona, fiorentina vratija posed sto do nekade e i tocno kaseres samo sto e degen toa e problemot zaso zgresi, cist gol bese toa, penalov diskutabilen ali vaka od prva deluvase deka e fauliran kutrone, posle povtorenive ne bas.
Ne znam zaso ne oti da glea VAR, mene mi se cini deka nemase penal ama use odma koa pocna da se kara so igracite i da odmavnuva samouvereno znaev deka nema sansi da si smeni odluka.

Sevkupno gleano, imavme igrac vise, trebase porano da si ja zavrsat rabotata, ne da se pichkaat, ova e ramno na poraz.

Како ќе легне у Јувентус догодина она плачипичкарско педерастично дајверско лигаво копиле со број 25. Со Дибала најбољи другари ќе бида.

Судија да даде господ син ти зет да ти донесе дома ти ебем фризурата мрсна со тоа џигерицете сељачки ка од Бозовце.

хрк пу

Чудо картон не доби [emoji23][emoji23][emoji23]
eda12a500877bfe9211e3db4363b4028.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Лол, го прочитав ова прееска мислев заебанција е...

До кај стигна корона вирусов, до сега мислев ќе го снема (барем паниката за истиот)

Штета, ама од друга страна барем ќе биде интересно подоцна во сезоната кога ќе имаат утакмица помалку Интер и Аталанта за борбата за ЛШ/Титула

Еве сега читам, кај 76 луѓе е пронајден вирусот, 33 се хоспитализирани и имаат 2 починато. Не се исклучува и другите мечеви да се одложат... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom