Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сити почнале да се повикуваат на Јувентус со Фиат и ЈЕЕP како може 100 милиони а ист газда... Ќе биде овој пат Џеепополи наместо Калчополи, да не им зимаат уште една титула и во Италија :pos:

Сити почнале да се повикуваат на Јувентус со Фиат и ЈЕЕP како може 100 милиони а ист газда... Ќе биде овој пат Џеепополи наместо Калчополи, да не им зимаат уште една титула и во Италија :pos:
Ете му шанса на интер за административна титула,оо чекај интер се трети.

Ооо...и од лига европа можело да се испаѓа.

According to FCInterNews.It however, Icardi and wife-cum-agent Wanda Nara were advised by an intermediary named Ulisse Savini to insert an agreement clause into the loan arrangement

:icon_lol: :pos: :pos:

Не ви се чини дека последниве 2-3 сезони стадионите се пополни? :) Не се како оној период од 2008 до кај 2016 каде можеа на секој натпревар да се забележат оргомни празни места...

Ништо чудно нема да е тоа. Баш прееска на Спал - Јувентус, на сред трибина имаше „реклама“ за Спал - Каљари, каде што беше напишано 5 евра.
Греота е на таква сума, празни стадиони да има.

Штета што скапаниците од врвот на табелата, лупаат цени тумор на мозок да фатиш.

FB_IMG_1582401577134.jpg

Да беше вака досуден пенал за Јувентус досега ќе беа испишани 10 страни како ја контролира цела лига, па и ВАР системот. Но, бидејќи е обратно нема збор да се пише, нормално. Ама ако, се навикнавме.

Залепена му беше ракава на Ибра.... :cautious:
Требаше од повеќе агли да му дадат, па и поубаво за сите да се види.

Што е со варов бе, греота ваков гол да му поништи, ова врска немаше со рука, ептен залепена му беше... глупости!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Залепена му беше ракава на Ибра.... :cautious:
da, ama ne bese pucana, tuku nafrlena, zatoa mu ja svirea, a grev e vakov gol da ponistis ali jebiga, zatoa go donesoa var, samo mene mi bese sumjivo dali stvarno u ruka mu udri ili vo stomak. Ako e raka, opravdana e odlukata, nema veze prilepena neprilepena tuka, ne bese pucana od blisku, nafrlena bese od strana.

Нема врска што му е прилепена, нафрлена топка и ја користи руката да ја смири и судија мора да го свири ова.

Мада не сум сигурен дека уопште беше рука, а и оној педерон залижан две секунди глеаше само крвот му го ебем

Хрк пу

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom