Fantaliveseriea: il fantacalcio e' cambiato
Il Fantacalcio preciso imparziale e LIVE che premia in maniera oggettiva! Iscriviti subito e' GRATIS!

daj napravete grupa za fantasy calcio ili ako ima davajte kod
edit: ima i aplikacija za mob
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fantaliveseriea: il fantacalcio e' cambiato
Il Fantacalcio preciso imparziale e LIVE che premia in maniera oggettiva! Iscriviti subito e' GRATIS!www.fantaliveseriea.com
daj napravete grupa za fantasy calcio ili ako ima davajte kod
edit: ima i aplikacija za mob
Дека спор спор не би се согласил ама баш поради ова го купија Де Лигт ма да мислам дека Демирал ќе е играчиште спрема холанѓанецот.Не влечеше голема повреда и претходната сезона?
А и плус треба да се смени со Де Лихт. Стар е и спор веќе.
И ја мислам дека турчинот ќе биде играчиште, уште кога го видов првите утакмициДека спор спор не би се согласил ама баш поради ова го купија Де Лигт ма да мислам дека Демирал ќе е играчиште спрема холанѓанецот.
Толку е платен ради потенцијалот кој го има, а не дека веќе е играчиште станат на 18 години или колку и да ги има. И на пријателските се виде дека ќе му треба време.Де бе какп зборите за Де Лигт ко да е земен од Сасуоло за 4.5 ми за едногодишна позајмица со право на одкуп од 12 милиони па полека па чекај.
100 и кусур милиона го кошта Јувентус од прва текма треба д игра и да немаат гајле.
Затоа е толку платен и толкава плата има
100 milionskite Dybala i De Ligt gi cuvas na klupa a u igra ti se starci sto ne vredat 5 pari.. Timov stana sranje.. mi skurci vise od tolku ocobolen fudbal sto igraat 2-3 sesoni ubasad.. kolku samo merak Pirlo mi praese be abe milina mi bese da gi gledam, iako na papir poslabi igracii imaa sepak preubavo igraa, a sega so “100 milionski” igraci kurot u mlaka voda im e