Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247

daj napravete grupa za fantasy calcio ili ako ima davajte kod
edit: ima i aplikacija za mob

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.302

daj napravete grupa za fantasy calcio ili ako ima davajte kod
edit: ima i aplikacija za mob

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.760
Поени од реакции
17.674
Не влечеше голема повреда и претходната сезона?
А и плус треба да се смени со Де Лихт. Стар е и спор веќе.
Дека спор спор не би се согласил ама баш поради ова го купија Де Лигт ма да мислам дека Демирал ќе е играчиште спрема холанѓанецот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Дека спор спор не би се согласил ама баш поради ова го купија Де Лигт ма да мислам дека Демирал ќе е играчиште спрема холанѓанецот.
И ја мислам дека турчинот ќе биде играчиште, уште кога го видов првите утакмици

Член од
16 август 2018
Мислења
415
Поени од реакции
525
Далеку од спор е Кјелини, немаше да се осудува да фаќа топка од позади и да мава шпринтови кон противнички шеснаестерник ако е така. Факт е дека моментално Јуве остана без најдобриот стопер. But don't fear 'cos Boni is here :place:

Член од
16 август 2018
Мислења
415
Поени од реакции
525
Незнам колку е паметно против Наполи да фрлат стопер без утакмица изиграно во Серија А. Боље Осман ага нека го спарат со Бони, па полека на добиени утакмици од клупа нека влага Де Лигт.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ne e problem toa moze i turcinot so De Ligt od start da se isforsiraat posto imaat potencijal da bidat strasen tandem kolku sto e problem kolku brzo i dobro ke se uklopat Ramsey,Rabiot i Dybala na F9 mesto Matuidi,Khedira i Higuain posto so ovie trojca vo prva 11ka nisto ne pravime.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
Де бе какп зборите за Де Лигт ко да е земен од Сасуоло за 4.5 ми за едногодишна позајмица со право на одкуп од 12 милиони па полека па чекај.

100 и кусур милиона го кошта Јувентус од прва текма треба д игра и да немаат гајле.

Затоа е толку платен и толкава плата има

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Де бе какп зборите за Де Лигт ко да е земен од Сасуоло за 4.5 ми за едногодишна позајмица со право на одкуп од 12 милиони па полека па чекај.

100 и кусур милиона го кошта Јувентус од прва текма треба д игра и да немаат гајле.

Затоа е толку платен и толкава плата има
Толку е платен ради потенцијалот кој го има, а не дека веќе е играчиште станат на 18 години или колку и да ги има. И на пријателските се виде дека ќе му треба време.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Овој Тонали, го збори цела Италија, го бараат Интер, Рома, Јуве, Милан, скренува медиумска пажња, па шо кур не се ошиша бе да го ебам волот, да се среди, да заличе на млад дечко, па моментално изгледа како постар брат на Бруно Конти
92965_ori_bruno_conti.jpg

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
100 milionskite Dybala i De Ligt gi cuvas na klupa a u igra ti se starci sto ne vredat 5 pari.. Timov stana sranje.. mi skurci vise od tolku ocobolen fudbal sto igraat 2-3 sesoni ubasad.. kolku samo merak Pirlo mi praese be abe milina mi bese da gi gledam, iako na papir poslabi igracii imaa sepak preubavo igraa, a sega so “100 milionski” igraci kurot u mlaka voda im e

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.744
100 milionskite Dybala i De Ligt gi cuvas na klupa a u igra ti se starci sto ne vredat 5 pari.. Timov stana sranje.. mi skurci vise od tolku ocobolen fudbal sto igraat 2-3 sesoni ubasad.. kolku samo merak Pirlo mi praese be abe milina mi bese da gi gledam, iako na papir poslabi igracii imaa sepak preubavo igraa, a sega so “100 milionski” igraci kurot u mlaka voda im e
Де Лит е стартер.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ај чао.*
2 одлични акции. Конта и пас игра.

*рано е, ама ветувачки. :D