Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сериозно ти велам, после оваа твоја заебанција изгледа ќе го затворат фан клубот на Интер, а има и шпекулации дека и самиот фудбалски клуб Интер може да се расформира. Лукаку откако прочитал бил на седативи.

Сериозно ти велам, после оваа твоја заебанција изгледа ќе го затворат фан клубот на Интер, а има и шпекулации дека и самиот фудбалски клуб Интер може да се расформира. Лукаку откако прочитал бил на седативи.
OK

Според начинот како Конте се пресметува (не е важно дали е во право или не) со раководствата, а помалку или повеќе и со сопствениците на клубовите, прашање е колку во иднина некој клуб ќе биде спремен да го ангажира.

Никој сопственик не сака да искочиш во јавност и да плукаш дека нема добри трансфери, план, пари, подршка... едноставно да искажуваш незадоволство. А Конте ова го прави скоро секаде каде бил.

Неможам да разберам зошто Конте е толку плукан од Јувенташите...скоро цела кариера како играч ја помина таму со еден куп титули како капитен на клубот, потоа ги воскресна од мртвите како тренер и тој е еден од најзаслужните што ја направија оваа доминација .

Не ми е јасно зошто...поради тоа што е во Интер или поради тоа што така подмолно си замина во 2014?...пак премногу направи за клубот за вака да биди плукан и нема логика поради овие причини дотолку да биди омразен.

Ањели треба да му прости за се и во знак на добар гест да му понуди да му биде кондиционен тренер на Пирло

Неможам да разберам зошто Конте е толку плукан од Јувенташите...скоро цела кариера како играч ја помина таму со еден куп титули како капитен на клубот, потоа ги воскресна од мртвите како тренер и тој е еден од најзаслужните што ја направија оваа доминација .

Не ми е јасно зошто...поради тоа што е во Интер или поради тоа што така подмолно си замина во 2014?...пак премногу направи за клубот за вака да биди плукан и нема логика поради овие причини дотолку да биди омразен.
Второто.
За џабе ќе беше се шо постигна ако на негово место се дојсеше некој колку да има пријавен тренер, и да се вратеше тимот во медиокритет.
Во живот не сум видел попедерско напуштање на тим. Ја имаше поддршката од сите, и од навивачите и од управата, ама со изјавите што ги даваше требаше да ни стани јасно на каде оди работата.
Настрана што до тогаш Џиџи Делнери и Ѕакерони ни беа репер за квалитет, па Конте изгледаше ко Клоп, Зидан и Симеоне споени во еден

Последно уредено:
Кај имам напорен ден денес, уште и фејсбук ми фалеше да ми го расипе слободното време со вакви *****рии:

џорџо-џубре.jpg

Ај Џорџо сега и ти и Лега Серие А у три лепе:

unfollow-џорџо-џубре.jpg

Требаше и рипорт да им направам. Џубриња.

#IoJeMaloNervozan

Прво судиите, па цела лига, па медиумите, сега на ред се и страниците на социјалните мрежи...
Диктатурата на Ањели :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom