Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Сериозно ти велам, после оваа твоја заебанција изгледа ќе го затворат фан клубот на Интер, а има и шпекулации дека и самиот фудбалски клуб Интер може да се расформира. Лукаку откако прочитал бил на седативи.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Сериозно ти велам, после оваа твоја заебанција изгледа ќе го затворат фан клубот на Интер, а има и шпекулации дека и самиот фудбалски клуб Интер може да се расформира. Лукаку откако прочитал бил на седативи.
OK

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Шо не си ја прекрстите темата Анти Јуве? :D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.958
Според начинот како Конте се пресметува (не е важно дали е во право или не) со раководствата, а помалку или повеќе и со сопствениците на клубовите, прашање е колку во иднина некој клуб ќе биде спремен да го ангажира.

Никој сопственик не сака да искочиш во јавност и да плукаш дека нема добри трансфери, план, пари, подршка... едноставно да искажуваш незадоволство. А Конте ова го прави скоро секаде каде бил.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Неможам да разберам зошто Конте е толку плукан од Јувенташите...скоро цела кариера како играч ја помина таму со еден куп титули како капитен на клубот, потоа ги воскресна од мртвите како тренер и тој е еден од најзаслужните што ја направија оваа доминација .

Не ми е јасно зошто...поради тоа што е во Интер или поради тоа што така подмолно си замина во 2014?...пак премногу направи за клубот за вака да биди плукан и нема логика поради овие причини дотолку да биди омразен.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.792
Поени од реакции
3.865
Ањели треба да му прости за се и во знак на добар гест да му понуди да му биде кондиционен тренер на Пирло

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Неможам да разберам зошто Конте е толку плукан од Јувенташите...скоро цела кариера како играч ја помина таму со еден куп титули како капитен на клубот, потоа ги воскресна од мртвите како тренер и тој е еден од најзаслужните што ја направија оваа доминација .

Не ми е јасно зошто...поради тоа што е во Интер или поради тоа што така подмолно си замина во 2014?...пак премногу направи за клубот за вака да биди плукан и нема логика поради овие причини дотолку да биди омразен.
Второто.
За џабе ќе беше се шо постигна ако на негово место се дојсеше некој колку да има пријавен тренер, и да се вратеше тимот во медиокритет.
Во живот не сум видел попедерско напуштање на тим. Ја имаше поддршката од сите, и од навивачите и од управата, ама со изјавите што ги даваше требаше да ни стани јасно на каде оди работата.
Настрана што до тогаш Џиџи Делнери и Ѕакерони ни беа репер за квалитет, па Конте изгледаше ко Клоп, Зидан и Симеоне споени во еден

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.653
Кај имам напорен ден денес, уште и фејсбук ми фалеше да ми го расипе слободното време со вакви *****рии:

џорџо-џубре.jpg

Ај Џорџо сега и ти и Лега Серие А у три лепе:

unfollow-џорџо-џубре.jpg

Требаше и рипорт да им направам. Џубриња.

#IoJeMaloNervozan

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
Прво судиите, па цела лига, па медиумите, сега на ред се и страниците на социјалните мрежи...
Диктатурата на Ањели :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom