Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да те ебе Фикајло Томори.Знае, знае, не кур му љубомори.
Да те ебе Фикајло Томори.Знае, знае, не кур му љубомори.
OKГи отепа сега со заебанцијава. А за Јуве навиваш.![]()
Сериозно ти велам, после оваа твоја заебанција изгледа ќе го затворат фан клубот на Интер, а има и шпекулации дека и самиот фудбалски клуб Интер може да се расформира. Лукаку откако прочитал бил на седативи.
OKСериозно ти велам, после оваа твоја заебанција изгледа ќе го затворат фан клубот на Интер, а има и шпекулации дека и самиот фудбалски клуб Интер може да се расформира. Лукаку откако прочитал бил на седативи.
Butthurts од сите теми, обединете се.Дај бе приберите го некало глупиов да не досаѓа на свака можна секција на форумов
Не сум модератор, а би...Шо не си ја прекрстите темата Анти Јуве?![]()
Второто.Неможам да разберам зошто Конте е толку плукан од Јувенташите...скоро цела кариера како играч ја помина таму со еден куп титули како капитен на клубот, потоа ги воскресна од мртвите како тренер и тој е еден од најзаслужните што ја направија оваа доминација .
Не ми е јасно зошто...поради тоа што е во Интер или поради тоа што така подмолно си замина во 2014?...пак премногу направи за клубот за вака да биди плукан и нема логика поради овие причини дотолку да биди омразен.
Добро е што не си хомо, вака бар закачуваш по некоја чат пат. Хехе грокчем ојдумрем.Не сум модератор, а би...![]()