Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Italian PM Conte confirms:Од четврти мај продолжуваат Таљаните со тренинзи.
KonteheheheheItalian PM Conte confirms:
• May 4: individual training for players
• May 18: squads can resume training
#SerieA return still rumoured for late May, early June.![]()
Рече дека деновите што следат ќе се прецизира дека уште се работи на случајов... уште не се на чисто![]()
Не. Contehehehe, а можеш и Cohohontehehehehe.Kontehehehehe
...am i doing it right?
бро, ве читам тука дуго време, сакам да прашам барем сега кога е стишена работавава, абе и КОНТЕ ли не ви чини сега!? Јуве го напраи шампион со 3-5-2 без пораз, а сега не ви штима ? незнам кај ви е проблемов, ај да наместиме некој натпревар па да не префрлат за да освоите нешо ? :OНе. Contehehehe, а можеш и Cohohontehehehehe.
?бро, ве читам тука дуго време, сакам да прашам барем сега кога е стишена работавава, абе и КОНТЕ ли не ви чини сега!? Јуве го напраи шампион со 3-5-2 без пораз, а сега не ви штима ? незнам кај ви е проблемов, ај да наместиме некој натпревар па да не префрлат за да освоите нешо ? :O
ојт!
Нишо посебно, ми текна го ругавте Конте за све, па сакав да кажам оти не гледате само вие фудбал, гледаме и ние.
Кој го руга Конте за СЕ бе брат? Конте е прв јак тренер што го има Интер после Мурињо, така да голем дел од фановите сме задоволни од него до сега. Можеше и подобро на некои мечеви али што е тука е, нема назад. Не може да очекуваме преку ноќ магии да прави, ќе треба време додека ги уклопи играчите во неговиот систем, а и додека ги најде правите играчи. Ете Годин не се вклопи добро, не дека е лош ама дефинитивно 3-5-2 не му лежи и ваљда ќе биде продаден летоска.Нишо посебно, ми текна го ругавте Конте за све, па сакав да кажам оти не гледате само вие фудбал, гледаме и ние.
Ја у вашиов фан клуб не видов вакво мислење, (исклучоци ајде) на секој кикс беше Конте крив, со измени курци палци, оке само така ми дојде да напишам за него оти е ДОБАР тренер.Кој го руга Конте за СЕ бе брат? Конте е прв јак тренер што го има Интер после Мурињо, така да голем дел од фановите сме задоволни од него до сега. Можеше и подобро на некои мечеви али што е тука е, нема назад. Не може да очекуваме преку ноќ магии да прави, ќе треба време додека ги уклопи играчите во неговиот систем, а и додека ги најде правите играчи. Ете Годин не се вклопи добро, не дека е лош ама дефинитивно 3-5-2 не му лежи и ваљда ќе биде продаден летоска.
Ете Годин не се вклопи добро, не дека е лош ама дефинитивно 3-5-2 не му лежи и ваљда ќе биде продаден летоска.
Се слагам, во право си, али и моево е точно. Конте и јавно го критикуваше Годин, очигледно не е за дифеза е тре плус и годинките го јадат. Бастони му одговара зашо е левак и знае со топка, а и му овозможува на Шкриниар да игра десно во тројката позади, што не е случај кога игра Годин. Секако, Шкриниар многу боље се снаоѓа десно отколку лево, а Де Фрај е бетон централно, веројатно најдобриот дефанзивец во Серија А моментално.Пре би кажал дека формата му е во амбис, отколку не се вклопил.