Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Bastoni e dobar, Skrinier (60 milki) e dobar, de vrij e dobar, ama Godin ne e dobar, formacijata ne mu cinela. Ok. Covekot koj bese megju top tri defanzivci vo svet pred da dojde vo Inter. Sigurno e do formacijata.

I zatoa posle Juve vi e vinoven za neusprsite(8 godini), i uste se broi.

Sega malku seriozno, Godin e CB sto pokurac Konte go igra stranicno, mu go skratuva potencijalot, ne moze za nekolku meseci da propadne vo forma, foa e do trenerot. Igraj gi svoite najdobri fudbaleri na poziciite kade sto go iskazuvaat svojot najgolem potencijal i nema da ima problem. Ama normalno Konte ne e Konte ako ne gi zbrka rabotite.

Go kupi Eriksen koj ocigledno ne e tip na igrac na Konte, i sega za inaet go drzi na klupa, valjda od upravata e naredeno da se kupi. Vecino. Koj? Sto se veli Eriken ja pokori Anglija, ovoj go igra Vecino.

Ajde da receme adaptacija, ama slednata sezona kje dade odgovor na mnogu prasanja za Konte za toa dali stanuva za vrven strateg ili edne nadprosecen trener so dobar motivaciski govor.
Уште твојава длабока анализа фалеше.Сеа комотно може да се затвори темава.

Италијанците сакаат да го истераат она кое го пишував тука на темава, ако еден играч се испостави дека е позитивен на Корона, цел тим иде во 2 неделна изолација :)))
Германците не сакаат така, туку да се тестираат пак сите ама тоа не е гаранција дека и да излезат инстантно тестовите негативни, дека сите играчи ќе се негативни.
Така да веројатноста дека некој од играчиве нема да се зарази до крај на сезона е мала, све поише и поише ми мириса на француското и холандското сценарио, сепак Италија е земја која во Европа беше најпогодена од оваа болест така да ќе влезат максимално претпазливо тука, а во такви услови тешко дека беспрекорно ќе се одвива остатокот од сезоната.

Еден тим да е ставен во 2 неделна изолација е веќе проблем, 2 и поише да не праам муабет, што ќе значи огромни проблеми у календарот, башка што 2 недели без тренинг се проблем одма да ги пуштиш у официјална утакмциа со тим кој веќе е влезен у натпреварувачки ритам, ризик од повреди, замор и слично, десеткувани ќе се таквите екипи доста.

Bastoni e dobar, Skrinier (60 milki) e dobar, de vrij e dobar, ama Godin ne e dobar, formacijata ne mu cinela. Ok. Covekot koj bese megju top tri defanzivci vo svet pred da dojde vo Inter. Sigurno e do formacijata
Не важиш ти за бистар дечко ама ај ќе ти одговорам. Зашо вадиш работи од контекст? Кај реков дека Годин не е добар играч? Реков дека не се вклопи во системот на Конте, толку. Имај ги на ум и неговите години, не е баш во цутот на младоста. Играчиште е Годин, сигурно е во топ 5 штопери последниве десетина години, нема што тука да се објаснува.

Иначе Де Вриј игра централно ради организација на играта, предобар техничар е, плус има ненормална визија.

• Тажно
Reactions: Syn
Не важиш ти за бистар дечко ама ај ќе ти одговорам. Зашо вадиш работи од контекст? Кај реков дека Годин не е добар играч? Реков дека не се вклопи во системот на Конте, толку. Имај ги на ум и неговите години, не е баш во цутот на младоста. Играчиште е Годин, сигурно е во топ 5 штопери последниве десетина години, нема што тука да се објаснува.

Иначе Де Вриј игра централно ради организација на играта, предобар техничар е, плус има ненормална визија.
По мене сезонава Шкрињар ви е најслаб ,на секоја текма праи глупости.Лета во празно,слабо покрива,нр знам што се дешава лани газеше.
Пред да ме цитира некој,голем дел од текмите на Интер ги гледав ,не се базира мислењево врз основа на една утакмица.
П.С
Нека умре,на пријателската летово на Чонг нозете му ги искрши да му ебам копачот.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fala za komplimentot. Dobar nacin da se zapocne diskusija.(y)

Godin da se vlkopi vo sistemot mora da igra CB, a ne stranicen CB. Konte e vinoven sto mu go namaluva potencijalot. Ne se vadi samo so godinite na nego, ne so godinite. Toj igrase na vrvno nivo do lani, i sega od eden pat koga dojde vo Inter, op godinite mu se problem, a pominaa samo pola godina, taka da toa ne ti drzi voda.

Sprema karakteristikite na de Vrij, toj e pecen vo vakva formacija na igra stranicen CB, ama dobro, Konte povekje znae, se gleda tabelata.

Jas sosema te razbiram fan na Inter si i khe si gi branish, ama treba i da si realen, a ne subjektiven.

По мене сезонава Шкрињар ви е најслаб ,на секоја текма праи глупости.Лета во празно,слабо покрива,нр знам што се дешава лани газеше.
Пред да ме цитира некој,голем дел од текмите на Интер ги гледав ,не се базира мислењево врз основа на една утакмица.
П.С
Нека умре,на пријателската летово на Чонг нозете му ги искрши да му ебам копачот.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Каков киклопиза пост хахаах, почна фино и нежно и заврши со посакување смрт на крај. :D Јебига и ја на Домле еднаш му бутнав топка кроз нозе па добив бодичек у следен напад ничим изазван. :D

Иначе да, он е послаб сезонава од претходните две. Али неам гајле за него, секако си врие Миланче.

бро, ве читам тука дуго време, сакам да прашам барем сега кога е стишена работавава, абе и КОНТЕ ли не ви чини сега!? Јуве го напраи шампион со 3-5-2 без пораз, а сега не ви штима ? незнам кај ви е проблемов, ај да наместиме некој натпревар па да не префрлат за да освоите нешо ? :O

ојт!
Посилно е од мене.

Посилно е од мене.
знаеме, ве има многу паметни и писмени, браво!

земи кажи нешто за тај твојот скапан тим, кинески .. не се прави дека не разбра шо сакам да кажам, дали Контре чини или не чини, се скапавте плуејки по темиве, бедни кинеСи! ајде чкртај сега пак

Конте*

Последно уредено:
Koj e toj Kontre ili mislis na Kozmin Kontra

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

знаеме, ве има многу паметни и писмени, браво!

земи кажи нешто за тај твојот скапан тим, кинески .. не се прави дека не разбра шо сакам да кажам, дали Контре чини или не чини, се скапавте плуејки по темиве, бедни кинеСи! ајде чкртај сега пак

Конте*
Ова е ново ниво на глупоќа.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Сасуоло од понеделник почнуваат со тренинзи (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom