- Член од
- 14 мај 2019
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- -759
Ojde fudbalot vo jabana od virusov. Treta ` svetska` vojna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ojde fudbalot vo jabana od virusov. Treta ` svetska` vojna.
Така е, мораше некако да се заташкаат работите за да се одложи мечот. Баш поради него, се мора да биде совршено.Тамн излезе вест дека Роналдо нема да игра утре и одма ја откажаа утакмицата ццц... [emoji1][emoji1][emoji1]
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Така е, мораше некако да се заташкаат работите за да се одложи мечот. Баш поради него, се мора да биде совршено.
Не ми се верува што ли се не се изначитав, посебно од интерашиве -.- Колку само се искомплексирани од Јуве.
Дај освестете се, нели гледате дека и они незнаат на кај терат... у паника се. Луѓе умираат од вирусот, а вие тука тропате глупости.
Прво момакот се зеза. Незнам што се напали одма.
Второ, миланез е, не интераш.
Трето, како ќе го објасниш тоа што Серија Б се одигра комплет цело коло со публика а тврдиш дека се у паника и незнаат кај тераат?!
Знам дека се зеза, како шо цела тема ви е АнтиЈуве зезање.Прво момакот се зеза. Незнам што се напали одма.
Второ, миланез е, не интераш.
Трето, како ќе го објасниш тоа што Серија Б се одигра комплет цело коло со публика а тврдиш дека се у паника и незнаат кај тераат?!
Лацио. Освен ако не му го дадат на интер на зелена маса.Јувентус го донесе корона вирусот во Италија заИнтерда не освој скудето![]()
нц, никаде не е ни спомнато тоа го објаснување, али ...Можеби тоа е причината за прво да се најдат термини за поголемиот број одложени утакмици.
Ќе се труевубиваше
Да беше толку едноставно, одма ќе ги замолчеа Интер, ама не е, они влегоа во хаос од кој парашање е сега дали и има излез ради тоа што објаснив погоре, а и нема врска дали едно коло се 4 а друго 8, се зимаат и други фактори во предвид ко на пример Интер и фактот што играат и во куп и во европа со што нив не ги става у ист кош со екипи ко спал на пример, болоња, сасуоло. Да беше така како што ти претпостави немаше Марота и да се заканува со тужби и да бара прво сампдорија да се игра па јувентус. Во секое нормално првенство откако ќе се одложат неколку натпревари во најкус можен рок се наоѓа нов термин, овде 10 дена сеуште не најдоа термини за тоа коло@Syn се' убаво си објаснил само што промашај ти е тоа што мене ме цитираш. Јас не велам дека не е преседан целата оваа збрка, туку само барам (доколку има) логично решение зошто се бараат термини за преигрување на коло во кое имаше повеќе откажани утакмици.
Автоматски споено мислење:
Ќе се труев![]()