Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку срамот што го имате со наместените утакмици никој во светот неможе да ви го испере, ќе ви остане така цел ваш живот, и не само тоа, туку и на вашите деца и внуци во наредните 100-200год.

burr.gif

А што правиме што самиот Запата изјави дека не требало тоа да биде пенал затоа што он го бутнал Лаутаро? Запата излезе вистински џентлмен
1 za Inter, 2 skrateni za Atalanta, 10 dodeleni na Juventus. Pravdata zadovolena.
Усогласете се прво...па после второ...

P.S. Ако бидете шампиони, како ќе ја погледнете Аталанта у очи. (стварно не знам)

Усогласете се прво...па после второ...

P.S. Ако бидете шампиони, како ќе ја погледнете Аталанта у очи. (стварно не знам)
Eве не знам, ќе одам по град со галвата надоле, случајно Папу Гомез да не ми налета :pos:

Затоа следна судиска грешка во корист на Јуве ќе почнат да цимолат како они се жртвите цело време и се е наместено.

Така да кулирајте си.

На крај од сезона со тој бод Интер ќе биде на 4то место пред Аталанта и ќе играат ЛШ место нив.

• Тажно
Reactions: Syn
Глума на Бернадески за оскар хахаха, како само почна да паѓа штом се доближи до голманот, доста вежбање треба за ова, го заеба Суарез :pos:

4-ов пенал е... хммм...(n)
Гради(стомак) па рака....

Сеа пријателов шо вика демек, дека нагоре, ама пак....:cautious:

4-ов пенал е... хммм...(n)
Гради(стомак) па рака....

Сеа пријателов шо вика демек, дека нагоре, ама пак....:cautious:
И мене вакви пенали ми се ептен безвезе како тој да има контрола каде ќе се одбие од стомак/гради и остало...
Автоматски споено мислење:

Глума на Бернадески за оскар хахаха, како само почна да паѓа штом се доближи до голманот, доста вежбање треба за ова, го заеба Суарез :pos:

@2:09 чист пенал и од блиску има кадар воопшто не е спорна ситуцијата

Последно уредено:
Не знам како е можно навивачите на Јувентус да кажваат за судиите кој на кого му помогнал..онај пеналот против Џенова туѓ срам ме фати..како на Победа на времето или денес на Велешта кога игра дома му судат такви пенали..резил над резилите..и се фаќаат за пеналот над Аталанта и тоа на резултат 1-0 за Интер а натпреварот заврши 1-1 каде ВЕЌЕ Аталанта имаа пенал за да победат и го промашија..и тоа тој пенал беше тенденциозен и сумлив т.е 50-50 ситуација..

Ова доаѓа како да едвај да чекаат да се случи нешто во корист на Интер за подона демек еве имаме оправдање и вас ви помагаат.

јас разбирам дека сите големи екипи добиваат помош од судиите вклучувајќи го и Интер..тоа е земено како сосем нормално во спортот..но Јувентус оваа сезона ја преминаа границата со помошта...и тоа при ВАР техологија што е резил..како Барселона со ПСЖ кога поминаа..со смешни одлуки во нивна корист се ивлекуваа против далеку поинфериорни и послаби противници од нив.

Пошоло од испалата на Рома за Малком ќе биде оваа со Политано. Сиротиот дури и со шал на Рома се сликаше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom