Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, ама не иде на непочнат натпревар да бараме алиби.
Ако ги победиме 5-0 и судијата досуди непостоечки пенал за нас тогаш што да кажеме? Дека сега сме во комбинација со Јувентус и нивните шеми?
Овој податок можеше да се извади и после натпревар во случај на хаос, а не 3 дена пред па дури и на Интер Фанс Македонија го објавиле како божем откритие на сезоната.
Добро ова е некој вид на притисок кон судијата, ова излага од Италија. Интер Фанс Македонија го виделе од таму, ваљда се праќа порака за коректно судење. Што вика Peja има фамилии кај што брат со брат нејќат да се видат или татко и син што навиваат за различни тимови. Како и да е мора да има коректно судење поготово при ВАР. За жал во Италија го нема.

Добро ова е некој вид на притисок кон судијата, ова излага од Италија. Интер Фанс Македонија го виделе од таму, ваљда се праќа порака за коректно судење. Што вика Peja има фамилии кај што брат со брат нејќат да се видат или татко и син што навиваат за различни тимови. Како и да е мора да има коректно судење поготово при ВАР. За жал во Италија го нема.

Не е притисок таков ви е менталитетот лузерски,плачипички и жртви цел живот,ништо поразлично од Наполи.

Не е притисок таков ви е менталитетот лузерски,плачипички и жртви цел живот,ништо поразлично од Наполи.
Вака и криминалците на СУД мислат кога некој ќе ги фати на дело. Ти љубомориш што јас крадам, таков ти е менатлитетот пичкарски, тебе ти е страв да крадеш па ме пријавуваш...

ЕЕЕЕЕЕЕЈ тимот за кој што навиваш е пратен во Серија Б ради криминали и Калчополи и ти збориш за менталтитет. Плачат 10 години по судовите и сите жалби им ги одбија, и тоа со убав тон им кажуваат, ова што го правеле е за СЕРИЈА Ц1Д а не за толку блага казна, ама тоа е Италија, земјата на мафијата. И Јуветнус плаче официјално а Интер клубот си ќути и си работи...

na edna druga tema, kako tvrdokoren dromec, mocase tituli i se lozheshe na muabeti za namesteni tituli i osvoeni (kupeni) prvenstva, tuka si zemal mi prodavas muda za bubrezi i mi zboris za nekakov izmislen mentalitet.
Do dusa, na mesto si e muabetot, ne znam zasto sea tuka ispagas kontradiktoren, ako nekoj treba da gi razbira ovie raboti, toa si ti. :cenzura: Baska sto ednoto e dokazano, ova drugovo e uste na muabet samo, neka e i javna tajna, seedno. :)))

na edna druga tema, kako tvrdokoren dromec, mocase tituli i se lozheshe na muabeti za namesteni tituli i osvoeni (kupeni) prvenstva, tuka si zemal mi prodavas muda za bubrezi i mi zboris za nekakov izmislen mentalitet.
Do dusa, na mesto si e muabetot, ne znam zasto sea tuka ispagas kontradiktoren, ako nekoj treba da gi razbira ovie raboti, toa si ti. :cenzura: Baska sto ednoto e dokazano, ova drugovo e uste na muabet samo, neka e i javna tajna, seedno. :)))

Не гледајте бе Сериа А ако Јуве мести секогаш,што кур замарате секоја страна за судии и местење,ебате плачипичките.

Не гледајте бе Сериа А ако Јуве мести секогаш,што кур замарате секоја страна за судии и местење,ебате плачипичките.
Класичен пример за ако не се согласуваш со владеачката партија исели се, што кур живееш тука!

Ако ти е загден воздухот не диши, немој да бидеш плачипичка. :pos:

Класичен пример за ако не се согласуваш со владеачката партија исели се, што кур живееш тука!

Ако ти е загден воздухот не диши, немој да бидеш плачипичка. :pos:

Па ако мислите дека е местено што пратите италијанско не ми е јасно,на крај ако освои Јуве ќе ги извадите сите грешки и еве доказ дека Јуве местат така ли? ако освои Интер никому ништо не се важат грешките во корист на Јуве,еве демек освоивме против судиите и против се.

90% од постовите на темава ви се за судии и местење,10% за фудбал,ене ви ја ПЛ темата,таму немате мафија и местење,таман за Тотенхем на Мурињо ќе си навивате.

Одлична споредба со владејачката партија:pos:

Какви ку*омудреци јеботе. Жута штампа не им е рамна на "сензационалните откритија". Поголем минус со бодови од прво место, помалце труење на интернет и медиумите од нив.(y)

Таљавенто беше рода со Тоти демек( сеуште незнам дали е тоа точно) па фрчеа црвени за Рома кога тој им судеше :D
Ко по обичај, роднина ако не ти го смести, кој?

Таљавенто беше рода со Тоти демек( сеуште незнам дали е тоа точно) па фрчеа црвени за Рома кога тој им судеше :D
Секој од нас би извадил минимум 5 црвени на тим составен од роднини.

:pos: Таман кога ќе помислиш дека нема за што да плачат викендов ради Суперкупов и фактот дека Јуве веќе играше со Сампдорија,искачаат со причава за судијава кој по наредба на Ањели ќе судел против големиот Интер на мечов со Џенова.Волку плачење на уште неодиграна утакмица, пропратено со параноични теории на заговор неам видено од други фанови на екипи.
Само ме интересира ако победи Интер дали ќе биде ради притисокот од нивните фанови кои ја откриле причава за судијава и брат му или е прејак Интер па и со судии против него победува?Ако киксне знаеме што ќе биде муабетот.

Еве еден ист шинобус муабет на некој интераш за предвреме одиграниот меч на Јуве пред два дена :icon_lol:
screenshot_2019-12-18-23-58-01-01-jpeg.78773

Класичен Фан на Интер беше нормално да плаче три дена по ред после утакмиците на Јуве,ама годинава малку евоулираја и сега плачипичкарат 3дена пред и 4 дена после утакмица.А недај боже ако у тие седум дена има и меѓуколо,гревот не им се догледува!!

Како и да е, фактите говорат дека Јувентус со помош на судии има бодови колку што има сега. Интер без грам помош и кристално чисто си ги освоија бодовите и покрај тоа што се мачат со повреди.

Како и да е, фактите говорат дека Јувентус со помош на судии има бодови колку што има сега. Интер без грам помош и кристално чисто си ги освоија бодовите и покрај тоа што се мачат со повреди.
Inter = F.C Honor and Grace :icon_lol:

Најинтересно е тоа што Паирето досега му има судено на Интер 4 пати, со скор 3 победи за нив и едно нерешено.

Лука Паирето 2017/2018

Каљари - Интер 1:3
Интер - Беневенто 2:0

Лука Паирето 2018/2019

Интер - Фросиноне 3:0
Интер - Сасуоло 0:0

Трагикомедија, нема како на друг начин да го опишам циркусов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom