Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Да, ама не иде на непочнат натпревар да бараме алиби.
Ако ги победиме 5-0 и судијата досуди непостоечки пенал за нас тогаш што да кажеме? Дека сега сме во комбинација со Јувентус и нивните шеми?
Овој податок можеше да се извади и после натпревар во случај на хаос, а не 3 дена пред па дури и на Интер Фанс Македонија го објавиле како божем откритие на сезоната.
Добро ова е некој вид на притисок кон судијата, ова излага од Италија. Интер Фанс Македонија го виделе од таму, ваљда се праќа порака за коректно судење. Што вика Peja има фамилии кај што брат со брат нејќат да се видат или татко и син што навиваат за различни тимови. Како и да е мора да има коректно судење поготово при ВАР. За жал во Италија го нема.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Добро ова е некој вид на притисок кон судијата, ова излага од Италија. Интер Фанс Македонија го виделе од таму, ваљда се праќа порака за коректно судење. Што вика Peja има фамилии кај што брат со брат нејќат да се видат или татко и син што навиваат за различни тимови. Како и да е мора да има коректно судење поготово при ВАР. За жал во Италија го нема.
Не е притисок таков ви е менталитетот лузерски,плачипички и жртви цел живот,ништо поразлично од Наполи.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Не е притисок таков ви е менталитетот лузерски,плачипички и жртви цел живот,ништо поразлично од Наполи.
Вака и криминалците на СУД мислат кога некој ќе ги фати на дело. Ти љубомориш што јас крадам, таков ти е менатлитетот пичкарски, тебе ти е страв да крадеш па ме пријавуваш...

ЕЕЕЕЕЕЕЈ тимот за кој што навиваш е пратен во Серија Б ради криминали и Калчополи и ти збориш за менталтитет. Плачат 10 години по судовите и сите жалби им ги одбија, и тоа со убав тон им кажуваат, ова што го правеле е за СЕРИЈА Ц1Д а не за толку блага казна, ама тоа е Италија, земјата на мафијата. И Јуветнус плаче официјално а Интер клубот си ќути и си работи...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
na edna druga tema, kako tvrdokoren dromec, mocase tituli i se lozheshe na muabeti za namesteni tituli i osvoeni (kupeni) prvenstva, tuka si zemal mi prodavas muda za bubrezi i mi zboris za nekakov izmislen mentalitet.
Do dusa, na mesto si e muabetot, ne znam zasto sea tuka ispagas kontradiktoren, ako nekoj treba da gi razbira ovie raboti, toa si ti. :cenzura: Baska sto ednoto e dokazano, ova drugovo e uste na muabet samo, neka e i javna tajna, seedno. :)))

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
na edna druga tema, kako tvrdokoren dromec, mocase tituli i se lozheshe na muabeti za namesteni tituli i osvoeni (kupeni) prvenstva, tuka si zemal mi prodavas muda za bubrezi i mi zboris za nekakov izmislen mentalitet.
Do dusa, na mesto si e muabetot, ne znam zasto sea tuka ispagas kontradiktoren, ako nekoj treba da gi razbira ovie raboti, toa si ti. :cenzura: Baska sto ednoto e dokazano, ova drugovo e uste na muabet samo, neka e i javna tajna, seedno. :)))
Не гледајте бе Сериа А ако Јуве мести секогаш,што кур замарате секоја страна за судии и местење,ебате плачипичките.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Не гледајте бе Сериа А ако Јуве мести секогаш,што кур замарате секоја страна за судии и местење,ебате плачипичките.
Класичен пример за ако не се согласуваш со владеачката партија исели се, што кур живееш тука!

Ако ти е загден воздухот не диши, немој да бидеш плачипичка. :pos:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Класичен пример за ако не се согласуваш со владеачката партија исели се, што кур живееш тука!

Ако ти е загден воздухот не диши, немој да бидеш плачипичка. :pos:
Па ако мислите дека е местено што пратите италијанско не ми е јасно,на крај ако освои Јуве ќе ги извадите сите грешки и еве доказ дека Јуве местат така ли? ако освои Интер никому ништо не се важат грешките во корист на Јуве,еве демек освоивме против судиите и против се.

90% од постовите на темава ви се за судии и местење,10% за фудбал,ене ви ја ПЛ темата,таму немате мафија и местење,таман за Тотенхем на Мурињо ќе си навивате.

Одлична споредба со владејачката партија:pos:

Член од
16 август 2018
Мислења
420
Поени од реакции
527
Какви ку*омудреци јеботе. Жута штампа не им е рамна на "сензационалните откритија". Поголем минус со бодови од прво место, помалце труење на интернет и медиумите од нив.(y)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.190
Поени од реакции
10.206
Таљавенто беше рода со Тоти демек( сеуште незнам дали е тоа точно) па фрчеа црвени за Рома кога тој им судеше :D
Ко по обичај, роднина ако не ти го смести, кој?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Таљавенто беше рода со Тоти демек( сеуште незнам дали е тоа точно) па фрчеа црвени за Рома кога тој им судеше :D
Секој од нас би извадил минимум 5 црвени на тим составен од роднини.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
:pos: Таман кога ќе помислиш дека нема за што да плачат викендов ради Суперкупов и фактот дека Јуве веќе играше со Сампдорија,искачаат со причава за судијава кој по наредба на Ањели ќе судел против големиот Интер на мечов со Џенова.Волку плачење на уште неодиграна утакмица, пропратено со параноични теории на заговор неам видено од други фанови на екипи.
Само ме интересира ако победи Интер дали ќе биде ради притисокот од нивните фанови кои ја откриле причава за судијава и брат му или е прејак Интер па и со судии против него победува?Ако киксне знаеме што ќе биде муабетот.

Еве еден ист шинобус муабет на некој интераш за предвреме одиграниот меч на Јуве пред два дена :icon_lol:

Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Класичен Фан на Интер беше нормално да плаче три дена по ред после утакмиците на Јуве,ама годинава малку евоулираја и сега плачипичкарат 3дена пред и 4 дена после утакмица.А недај боже ако у тие седум дена има и меѓуколо,гревот не им се догледува!!

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.450
Поени од реакции
7.734
Како и да е, фактите говорат дека Јувентус со помош на судии има бодови колку што има сега. Интер без грам помош и кристално чисто си ги освоија бодовите и покрај тоа што се мачат со повреди.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.773
Поени од реакции
17.691
Како и да е, фактите говорат дека Јувентус со помош на судии има бодови колку што има сега. Интер без грам помош и кристално чисто си ги освоија бодовите и покрај тоа што се мачат со повреди.
Inter = F.C Honor and Grace :icon_lol:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.227
Поени од реакции
18.370
Најинтересно е тоа што Паирето досега му има судено на Интер 4 пати, со скор 3 победи за нив и едно нерешено.

Лука Паирето 2017/2018

Каљари - Интер 1:3
Интер - Беневенто 2:0

Лука Паирето 2018/2019

Интер - Фросиноне 3:0
Интер - Сасуоло 0:0

Трагикомедија, нема како на друг начин да го опишам циркусов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom