Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Каква мувла е Де Лигт откако дојде у Јувентус,тоа е чудо едно.
Ја искрено мислев дека од старт ќе се уклопи страшно и ќе изгази.
Сеа за сеа,не иде ич на добро работава со него.
Ко ранокија да го гледам

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.301
Каква мувла е Де Лигт откако дојде у Јувентус,тоа е чудо едно.
Ја искрено мислев дека од старт ќе се уклопи страшно и ќе изгази.
Сеа за сеа,не иде ич на добро работава со него.
Ко ранокија да го гледам

Сега и ти заебаваш, барем денес одигра солидно, имаше само една грешка кога лошо му ја даде на Шчезни кога излезе сам со Рибери. Далеку подобар беше од оној натпревар со Наполи...
Прерано е да го споредуваме со Ранокија, да го видиме до полусезона што ќе покаже, па ќе му судиме.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Сега и ти заебаваш, барем денес одигра солидно, имаше само една грешка кога лошо му ја даде на Шчезни кога излезе сам со Рибери. Далеку подобар беше од оној натпревар со Наполи...
Прерано е да го споредуваме со Ранокија, да го видиме до полусезона што ќе покаже, па ќе му судиме.
Па реков до сега де.
Секоја утакмица ја гледам откако е дојден,реално со ништо не ја оправдува парата дадена за него.Ни пола од стабилноста што ја имаше во Ајакс ја нема.

Мислам дека тој турчинот моментално ви е подобра варијанта.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.301
Секоја утакмица ја гледам откако е дојден,реално со ништо не ја оправдува парата дадена за него.
Де бе, три кола се изиграни, на два беше стартер со Наполи и Фиорентина, солидни ако не и јаки противници.
Фала богу дека ќе ја нема стабилноста од Ајакс, други тренери, други тактики, друга лига, а само 19 години има детето и одма во оган го фрлија со повредата на Келини.

Полека, и еден Роналдо за кого фрлија 100 милиони, му требаа 3-4 натпревари додека да даде гол и да фати ритам, а не пак за детево...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom