Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sjebana rabota e sudbinata, spaleti u zadnjite negovi sezoni ko profi fudbaler, vo dresot na empoli : )))))

Luciano-Spalletti-giocatore-Empoli.jpg

image.jpg%3Ff%3Ddetail_558%26h%3D720%26w%3D1280%26%24p%24f%24h%24w%3Dd5eb06a
More like задњите сезони со коса

Овој па Зиелински само вакви голови дава да му ебам семката и против Милан има 2-3 гола, сите се јаки.

Немало одамна вакво последно коло за борба за ЛШ, Милан мора да тепа по секоја цена а Спал не се наивна екипа, Емполи нема шанси лесно да се даде со Интер пошо се борат за опстанок а Сасуоло како и да ја вртиш се незгодна екипа, плус Аталанта домашнава утакмица ја игра баш на стадионот на Сасуоло.

Ako saka FIGC da si nasteti sama na sebe( zboram euro koeficientot) togas ke Atalanta ke igra L.S ( ke se usere uste od start) ..Spancite ubavo izigra so Getafe vs Valencia..

Ako saka FIGC da si nasteti sama na sebe( zboram euro koeficientot) togas ke Atalanta ke igra L.S ( ke se usere uste od start) ..Spancite ubavo izigra so Getafe vs Valencia..

Да не се лажеме... Ни Интер ни Милан ни Аталанта немаат изгледни шанси да поминат група од 4ти шешир. Лани Интер имаше меч топка на домашен со испаднатите ПСВ па пак се посраа. А ако некој од тие 3 екипи заслужува да иде, онда е дефинитивно Аталанта. Дечките си играат фудбал, не се канцерогени ко останатите две милански екипи.

Да не се лажеме... Ни Интер ни Милан ни Аталанта немаат изгледни шанси да поминат група од 4ти шешир. Лани Интер имаше меч топка на домашен со испаднатите ПСВ па пак се посраа. А ако некој од тие 3 екипи заслужува да иде, онда е дефинитивно Аталанта. Дечките си играат фудбал, не се канцерогени ко останатите две милански екипи.
One season wonder. Не еднаш имало екипи во Италија кои ќе одиграат фантастична сезона за наредната да губат од кого стигнат и во домашно и во Европа. Аталанта заслужува да се пласира, ама после што?

Овој па Зиелински само вакви голови дава да му ебам семката и против Милан има 2-3 гола, сите се јаки.

Немало одамна вакво последно коло за борба за ЛШ, Милан мора да тепа по секоја цена а Спал не се наивна екипа, Емполи нема шанси лесно да се даде со Интер пошо се борат за опстанок а Сасуоло како и да ја вртиш се незгодна екипа, плус Аталанта домашнава утакмица ја игра баш на стадионот на Сасуоло.
jakata bitka za ls
Atalanta go igra najvazniot mec u svoja istorija, na '' domasen '' teren, stadionot na sasuolo, protiv sasuolo. :pos:
gazdite gz i gakji

Inter igra protiv ekipa od dnoto koja prvata pobeda na gosti ja dobi otkako ja nasteluvaa so sampdorija pred 2 kola, od cela sezona togas samo tepale gosti.

Milan igra so spal.

Od strana ako gledas, ovde veke sve e reseno.
Lani bese najakoto, direkten duel odlucuvase za LS, sezonava nisto posebno, i roma mnogu potfrli, oni mozebi ke ja napravea pointeresna bitkata.

One season wonder. Не еднаш имало екипи во Италија кои ќе одиграат фантастична сезона за наредната да губат од кого стигнат и во домашно и во Европа. Аталанта заслужува да се пласира, ама после што?

А кој ти гарантира дека ако отидат Интер и Милан ќе изиграат подобро од нив? Они се бар One season wonder, ние у пакет со милан сме Ten seasons disaster.

А кој ти гарантира дека ако отидат Интер и Милан ќе изиграат подобро од нив? Они се бар One season wonder, ние у пакет со милан сме Ten seasons disaster.
Кј нас и кј вас барем има надеж дека ќе се донесат други фудбалери [emoji16] Најубоо двете од Милано а Аталанта ЛЕ и сите задоволни [emoji3]

На Милан највише им е потребна ЛШ ради УЕФА, ако не игра ЛШ можно е да се откажат и од ЛЕ (вчера таке прочитав) а и сезонава што дека играа ЛЕ коа све им ги собраа парите [emoji85]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

jakata bitka za ls
Atalanta go igra najvazniot mec u svoja istorija, na '' domasen '' teren, stadionot na sasuolo, protiv sasuolo. :pos:
gazdite gz i gakji

Inter igra protiv ekipa od dnoto koja prvata pobeda na gosti ja dobi otkako ja nasteluvaa so sampdorija pred 2 kola, od cela sezona togas samo tepale gosti.

Milan igra so spal.

Od strana ako gledas, ovde veke sve e reseno.
Lani bese najakoto, direkten duel odlucuvase za LS, sezonava nisto posebno, i roma mnogu potfrli, oni mozebi ke ja napravea pointeresna bitkata.
Па да не примеа гол од Џенова во 90та, оваа со Сасуоло че ја тепаа и ќе беа 3то место..

Haha, spancite ubavo odigrale, koja glupost. Bese osteten nesto Getafe ili nesto podareno za Valensija ili samo da se pise nesto.
Vo Italija mozebi se mesti, ama vo Spanija:pos:

После маестрална сезона и да се посерат тое нивно заслужено право. Интер, Милан, Рома не заслужија да се пред Аталанта сезонава без разлика на кое оправдување да се смисли во стилот на 'после што'..

Ако не ајде топ 4 да е статичен унапред дефиниран само да се натпреварст 38 кола меѓу себе тие топ 4 и готово др нека си играт од 5то до 20 меѓу нив...

@DeviAngel не бе, таман работа за оправдување. Си заслужија луѓето нема тука што. Зборот ми е, не очекувајте дека ќе продолжат вака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom