- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.561
- Поени од реакции
- 119.559
Pa i Milan ne e nisto podaleku. FrljoehehehewhehheMontela nov trener na fiorentina, moze i najdobro se pokaza tamu, taman sredina za nego i negovite momentalni kvaliteti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Milan ne e nisto podaleku. FrljoehehehewhehheMontela nov trener na fiorentina, moze i najdobro se pokaza tamu, taman sredina za nego i negovite momentalni kvaliteti.
Иначе омилена му е нека знае Јадранот, срам од центарец. Иако го разбирам со таква навивачка група и таков клуб ништо чудно за Царев Двор да почне навива.Urko dete od centar, zamara za Rabotnicki cel zivot, zemal postira pesna od Mzt, hk pu.
@Чекич
Од голмани, од она што го имам видено сезонава особено ми е јако голманчето на Џенова, Андреи Раду. Ако не се лажам, тој е играч од Интер на позајмица во Џенова. Топ си брани дечкото, ептен е луд. Е сега, не знам каква му е статистиката на одбрани и слично.Екипо, работам за една странска веб страна и им текна да бираме најдобар играч на секоја позиција во топ 5 лигите. Мене ми се падна Серија А, па сега треба да номинирам по 5 играчи и демек читателите да гласаат.
И ај за напаѓачи, крила и АМ играчи е лесно, по статистика ќе ги одберам, ама сакав да ве прашам дали некој голман, штопер, лев/десен бек или играч од средина импесионирал посебно, па мора да се најде на листите?![]()
skrinijarЕкипо, работам за една странска веб страна и им текна да бираме најдобар играч на секоја позиција во топ 5 лигите. Мене ми се падна Серија А, па сега треба да номинирам по 5 играчи и демек читателите да гласаат.
И ај за напаѓачи, крила и АМ играчи е лесно, по статистика ќе ги одберам, ама сакав да ве прашам дали некој голман, штопер, лев/десен бек или играч од средина импесионирал посебно, па мора да се најде на листите?![]()
Шкрињар i ХандановичЕкипо, работам за една странска веб страна и им текна да бираме најдобар играч на секоја позиција во топ 5 лигите. Мене ми се падна Серија А, па сега треба да номинирам по 5 играчи и демек читателите да гласаат.
Среќа не ти се паднала Премиер Лига, имале да ти се изгазат од смеење за изборот![]()
Среќа не ти се паднала Премиер Лига, имале да ти се изгазат од смеење за изборот![]()
hhhhhhhhAll-in на МекТоминај ќе влезеше.
hhhhhhhh
За ова со МекТоминеј не ми се ни збори, очигледно е дека немаш пост од мене прочитано на форумов.
Томе Пачовски и Дино РаџаЕкипо, работам за една странска веб страна и им текна да бираме најдобар играч на секоја позиција во топ 5 лигите. Мене ми се падна Серија А, па сега треба да номинирам по 5 играчи и демек читателите да гласаат.