- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.672
- Поени од реакции
- 120.011
Пост на столетиетоБакајоко е татко за другите двајца шо ги наброја![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пост на столетиетоБакајоко е татко за другите двајца шо ги наброја![]()
Пост на столетието![]()
На човек што рече дека Кеси комотно може да игра прва постава у Јуве нема потреба ништо да му објаснувам.Објасни
4 жолти има дечкото го чуваја за ЛациоЗашто не игра Заниоло? Па што ќе коментираме за утакмицава иначе....
На човек што рече дека Кеси комотно може да игра прва постава у Јуве нема потреба ништо да му објаснувам.![]()
ПинамонтиЗашто не игра Заниоло? Па што ќе коментираме за утакмицава иначе....
Да ви го дадеме ко замена за Џеко?Пинамонти![]()
Може, гледам сакате да му дадете плата од 6мил, па немам ништо против 20мил евра + ПинамонтиДа ви го дадеме ко замена за Џеко?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Нека фаќа патот уште сега, да му ебам тоа препотентното шпанско копиле #најдобарДСуСвет, #шик #дефрел #карсдорп #нзонзи #пасторе #140мил #аминЗаминувањето на Мончи во Арсенал...
![]()
Несериозно е клуб што сака да игра редовно ЛШ и да е конкирентен у Лига да се потпре на толку млад играч како прва опција. По мене е одлична алтернатива у моментов и добро му иде за сеа у Фросиноне, нека се искали таму ко играч па ќе видиме.Може, гледам сакате да му дадете плата од 6мил, па немам ништо против 20мил евра + Пинамонти
Секако вие сте сериозен клуб, ви требаат ѕвезди и искалени играчи, ние ќе одиме на ризик со Заниоло и Пинамонти
Шала на страна, навистина човек да не знае што да одлучи, еве конкретно за вас, што е поарно да го имате Џеко од следната година или да ризикувате со Пинамонти![]()
Несериозно е клуб што сака да игра редовно ЛШ и да е конкирентен у Лига да се потпре на толку млад играч како прва опција. По мене е одлична алтернатива у моментов и добро му иде за сеа у Фросиноне, нека се искали таму ко играч па ќе видиме.
А ја лично не би сакал замена за Икарди да е класична 9ка која зависи од топки, туку би некој поуниверзален Суарез тип на напаѓач.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Dobar e Dzeko ama ne e dolgorocno resenie taka da otpaga on.
Marli, me mrzi brat da objasnuvam, krajot ke kaze za hahajoko. Sea citam po netov deka i Calhanoglu bil mnogu jak poso dve utakmici po red izigral dobro, a realnosta veli deka tipot e kvalitet za Leverkuzen ili Sampdorija, nisto povekje.