Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Конте за ептен сиромашни, сенс за тактика у минус, на ура и на мотивација му игра тимот.

Среќа ни се среди одбраната па не примамо голови, недај боже први да примат гол, амин враќање.
Супер организирани се во фаза на одбрана.
Напред не се нешто посебно ама не е кривица на Гатузо што имаат не многу квалитетни офанзивци.

Апсолутно не ги праам овие од Милан ко Крос и Модриќ, цела сезона ги критикувам пошо не се на ниво ама ми смета кога средниот ред на Интер се претставува ко да праиме муабет за оние шо ги наброја погоре а уствари се едно огромно дно оваа година.

Бакајоко е татко за другите двајца шо ги наброја ;)

Ние вака можеме до задутре. Брозовиќ е сигурно еден од најдобрите DM/MC во Серија А во моментов.

А за ова со Бакајоко. :facepalm: :tapp:

Ќе ми кажеш сеа нешто за формата на Раџа, ама Раџа и да му ја ампутираат едната нога, ќе биде подобар играч од Бакајоко и Кеси.

Ние вака можеме до задутре. Брозовиќ е сигурно еден од најдобрите DM/MC во Серија А во моментов.

Ќе ми кажеш сеа нешто за формата на Раџа, ама Раџа и да му ја ампутираат едната нога, ќе биде подобар играч од Бакајоко и Кеси.
Раџа никаде не го коментирам зашо сезонава неам шо да кажам за него, вие од Интер најдобро си знаете како игра и шо праи, Брозовиќ е супер играч, не го ругам никаде ама целокупно средината на Интер оваа сезона не е сјајна, исто ко и средината на Милан.

Шо се лупаш од гипс табла за Бакајоко? Било кој шо прати малце калчо ќе ти потврди дека сезонава е еден од најдобрите CM/DM.

Го имаш глеано уопште Бакајоко сезонава?

Раџа никаде не го коментирам зашо сезонава неам шо да кажам за него, вие од Интер најдобро си знаете како игра и шо праи, Брозовиќ е супер играч, не го ругам никаде ама целокупно средината на Интер оваа сезона не е сјајна, исто ко и средината на Милан.

Шо се лупаш од гипс табла за Бакајоко? Било кој шо прати малце калчо ќе ти потврди дека сезонава е еден од најдобрите CM/DM.
Toa e toa koga ke se stvori javno mislenje za eden igrach. Site ushte go gledaat kako istoto dupe od Chelzi.

Абе не се трескајте.

Два месеца игра на ете да речеме подобро ниво, и одма за вас е играчиште.
Истото и за Пакета, направи онаа форана со Џенова (после која ја изгуби топката, и за малце не примија гол) и за вас одма е Роналдињо.

Да продолжи на исто ниво до крајот на годинава, па да се вратам на темава и да го сменам мислењето. До тогаш е само уште една шупелка.
Гаљардини имаше два натпревара оваа сезона во Интер за чиста десетка. Ама да изигра и уште 15 такви, за мене он никогаш нема да биде квалитет.

Скоро 5 месеци игра на високо ниво Бакајоко.

Никој не го споредува Пакета со Роналдињо ама очигледно е и после само 2 месеца у клубот за каков талентиран играч се работи.

Ова за Бакајоко не го тврдиме само ние фанови на Милан туку било кој друг шо прати калчо и го глеал Милан може да ти потврди дека дечкото игра одлично, нема никаква сличност со тој Бакајоко од блам сезоната во Челзи и оваа сезона е еден од најдобрите у Италија.

Чисто само како пример, Брозгара минатата сезона ви се разигра само последните 3-4 месеци па паѓавте у несвест ко демек Чави ви игра у средина така да поштеди ме од вакви муабети.

Кој го гледал Бакајоко во монако уште знај за каков играч станува збор... За Пакетата го немам гледано ама гледам сите позитивни критики даваат така да.. :)

Бакајоко е ѕвер играч а мислењето за него се базира по коментарите на Дноев коа го фалеше до небо и како бил достојна замена за Матич па Манчестерците кои се наоѓаа увредени за реално увредливата споредба меѓу играчите му вадеа 3-4 утакмици кај што се брукаше на терен и останати форумџии без да му изгледаат утакмица мислеа дека е дно и под просек. Уште кога дојде, баш на Кимо му кажував дека ќе биде гром, поготово за италијанска лига затоа што можеби не е преинтелегентен играч али има знаење а и кондиција што значи дека ќе ора и на три утакмици по ред, без да застане. За Пакета од тоа што сум го гледал во дрес на Милан нормално, се гледа дека има 100 кила мозок и фудбалска интелегенција ама ко да му фали малку повеќе мадиња да му пораснат и да зголеми кондиција, ко да ми паѓа увек после 60та минута.

Малце е смешно навивач на тим чија средина се состои од Гаљардини,Весино и Жоао Марио да зборува за Чалханоглу, КеЗи и Биглиа но во ред, ти си знаеш.

Ако сум навивач на Интер не значи дека не смеам за никој да пишам...признавам дека и средниот ред на Интер не се нешто посебно ама ја претерувате со вашето преценвање.

Бакајоко е ѕвер играч а мислењето за него се базира по коментарите на Дноев коа го фалеше до небо и како бил достојна замена за Матич па Манчестерците кои се наоѓаа увредени за реално увредливата споредба меѓу играчите му вадеа 3-4 утакмици кај што се брукаше на терен и останати форумџии без да му изгледаат утакмица мислеа дека е дно и под просек. Уште кога дојде, баш на Кимо му кажував дека ќе биде гром, поготово за италијанска лига затоа што можеби не е преинтелегентен играч али има знаење а и кондиција што значи дека ќе ора и на три утакмици по ред, без да застане. За Пакета од тоа што сум го гледал во дрес на Милан нормално, се гледа дека има 100 кила мозок и фудбалска интелегенција ама ко да му фали малку повеќе мадиња да му пораснат и да зголеми кондиција, ко да ми паѓа увек после 60та минута.
Паѓа после 60тa пошо ем има голема разлика од Бразил до Италија ем пошо цела сезона ја изигра таму и дојде тука и одма го фрлија у оган, имаше некое инфо дека у 2018 имал изиграно 40-50 утакмици.[DOUBLEPOST=1550938537][/DOUBLEPOST]
Ако сум навивач на Интер не значи дека не смеам за никој да пишам...признавам дека и средниот ред на Интер не се нешто посебно ама ја претерувате со вашето преценвање.
Нема никакво преценување, цела сезона сме критички настроени према средината, поготово према Чалханоглу и Кеси пошо од нив се очекува повеќе и имаат квалитет за повеќе а прикажуваа ептен мизерни партии.

За Бакајоко не е преценување него е чиста реалност.

Паѓа после 60тa пошо ем има голема разлика од Бразил до Италија ем пошо цела сезона ја изигра таму и дојде тука и одма го фрлија у оган, имаше некое инфо дека у 2018 имал изиграно 40-50 утакмици.

Па тоа што доаѓа од послаба лига е главна причина, ќе му треба да се навикне на лигава и здравхе од следна сезона да може да игра полни 90 без проблем.

Нема никакво преценување, цела сезона сме критички настроени према средината, поготово према Чалханоглу и Кеси пошо од нив се очекува повеќе и имаат квалитет за повеќе а прикажуваа ептен мизерни партии.

За Бакајоко не е преценување него е чиста реалност.

Тука е проблемот,бидејќи очекувате повеќе а реалноста е дека тој му е квалитетот..просечни играчи што неможат да врзат контиунитет во настапите и ќе варираат од крајност до крајност..сега Милан се во добра форма и победваат,но еден кикс е потребен и можно е пак бродолом да ги фати и после пак ќе ви биди виновен Гатузо а не играчите..

Тука е проблемот,бидејќи очекувате повеќе а реалноста е дека тој му е квалитетот..просечни играчи што неможат да врзат контиунитет во настапите и ќе варираат од крајност до крајност..сега Милан се во добра форма и победваат,но еден кикс е потребен и можно е пак бродолом да ги фати и после пак ќе ви биди виновен Гатузо а не играчите..
Не трипај Џони, не праиме муабет за Поли и Мунтари па толку да им е квалитетот, и двајцата се способни за барем едно ниво погоре од ова шо го глеавме досеа сезонава.

:icon_lol::icon_lol:

Последно уредено:
Зашто не игра Заниоло? Па што ќе коментираме за утакмицава иначе....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom