Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков циркуз направија на сред сезона.
Не дека некој поверуваше дека поради повреда нема да игра во ЛЕ и против Сампдорија. :D

Awe si mozat si prat cirkus da ne ste ni lubomorni :)
giphy.gif

Си го зеле нивниот ВАР од Италија [emoji28]
Sent from my MI 5 using Tapatalk

ХАХАХА па види го бе вашиов доскорешен капитен што прави... прво глуми фаул, па легнал, гледа дали ќе падне гол па продужува да се витка на земја. Чудно не го поништија и ова за претрпен душевен немир.

Каков селски тим се овие Интер мајко мила. Протестираат на се живо и диво, прават чисти стартови за жолт се фаќаат за глава и ми глумат чесни и изненадени и што ли не.

А колку лош старт беше ова на Далберт, минимум за жолт беше. Не дадоа добра снимка, видов за момент судијата слушаше и од ВАР сугестии, ништо чудно да имаше основа и за нешто повеќе.
Каков селски тим се овие Јувентус, мајко мила, паѓаат, глумат за жолт па бараат вар за секоја ситуација и ми глумат чесни и изненадени и што ли не. Huejeuwjehejqkakheueuejb frljooohehwhwhwhhee

Какви торковци после 10 год играа лш ииспаднаа од псв во групи уште умараат тука кгјрхебенскц.
За 2 недели реваншот Кикица кога ќе ги испадне со хет трикче ќе се ставите на нечујно и чекичи и токмаци со турбо туморот хехехехехе

Каков селски тим се овие Интер мајко мила. Протестираат на се живо и диво, прават чисти стартови за жолт се фаќаат за глава и ми глумат чесни и изненадени и што ли не.

А колку лош старт беше ова на Далберт, минимум за жолт беше. Не дадоа добра снимка, видов за момент судијата слушаше и од ВАР сугестии, ништо чудно да имаше основа и за нешто повеќе.

Е ова е тим господски и играчи џентлмени, алал вера.

Како да не знае какви играчи има во неговиот тим.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne znam mondo sto ti trebase toj post i komentar, juve i narocito bonuci dnoto go opipaa denes ako gledame od edna takva perspektiva.
Па не е само денес, ај да збориме само за една утакмица ќе пројде, ама секоја утакмица истото го прават одредени играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom