Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Znam deka te boli... ne se sekiraj.. ke pomine..Дај најди некоја да се погрижи и за тебе, да се спасиме и ние од црнилава...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam deka te boli... ne se sekiraj.. ke pomine..Дај најди некоја да се погрижи и за тебе, да се спасиме и ние од црнилава...

Го познавате фронтменот нели?
Пеџа да те поправам само, поголема е веројатноста Ранокија да им биде лажна деветка. Добар тим е Интер, имаат доста креатива на располагање, сепак да не ги потценуваме.Перишич лажна деветка, пак Лаутуро ќе влезе у 83та.

Богами го отстрани секој сомнеж и потврди дека е глуп.
Го ставил името на авторот во наводници, а не текстот.

Па дефинитивно ова е индиректна порака до Ванда и вика боље ќути нека мислат дека си глупа ама нема да бидат сигурни, вака ја отвори тоа пештерата и на сите им докажа дека е глупа....
Па дефинитивно ова е индиректна порака до Ванда и вика боље ќути нека мислат дека си глупа ама нема да бидат сигурни, вака ја отвори тоа пештерата и на сите им докажа дека е глупа....
Човече тоа пештерата кога ќе ја отвори мислам дека промаја фаќа у соба, па уште и долната пештера кога ќе ја отвори во исто време ураган се прави.
De be ironicen bevДа бе сигурно ќе ја критикува женаму јавно..истата жена што секој ден живеат заедно и гледаат 4 деца кои воедно две се негови..нема грешка.
Залудно коментираме од овде,којзнае што се има случено и затоа можиме да водиме претпоставки од медиумите кој не се којзнае колку меродавни..некој утре можи да напиши дека Икарди бил педер и пола свет ќе му поверува.