Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Икарди го нема на списокот за со Рапид Виена... изгледа јако се спичкале со управата

Мисија '' Инфилтратор'' е тоа другари, нема лабаво :D, прво Азамоа (кривец за испаѓање од ЛШ и еден куп грешки), па Марота и ете го резултатот :ROFLMAO:. Шала на страна после сите дешавања не заслужува Икарди да е капитен на тимот и мислам оти е добра одлуката со Ханданович.
Цццц ми го копираш тоа мисија „инфилтратор“ а? :P

Икарди го нема на списокот за со Рапид Виена... изгледа јако се спичкале со управата
Така е кога ја слуша жена му на која газот и зјае за пари. [emoji38]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Цццц ми го копираш тоа мисија „инфилтратор“ а? :P
Па богами јако е хаххаах, некако и се поклопуваат работите, не дека и онака не беа во лоша состојба ама пак со овие "инфилтраториве" наши секој нов ден циркузи има :D

Зборете го ваков таков до утре ако сакате, али икарди е играчиште за да остане и да гние во интер, и тоа сите го знаевме.
А дека е гнасно копиле, и тоа не треба да ве изненадува.

Ама со новиот договор наредна недела што ќе го потпише ќе зема 7.5 милиони, и ќе биде вметнат у топ 10 по заработувачка, како сега вака !!

Имамо шпиц за продвање комшии, на позајмица е у Севиља за 45 мил на лето ако сакате бујрум

Има договор до 30.06.2021 и деновиве ќе потпишува нов со повисока плата и поголема клаузула која ќе важи само за клубови надвор од италија..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Потврдено е и кај и да е ќе биде овие денови.

Потврдено е и кај и да е ќе биде овие денови.
Ме заеба сеа дињата у која некој сенилен старец го пикал курот како копиљ...

Оди прошетај кај тебе низ село и најди некој пред коперација да си мериш муда.Со мене немој [emoji6]

Ме заеба сеа дињата у која некој сенилен старец го пикал курот како копиљ...

Оди прошетај кај тебе низ село и најди некој пред коперација да си мериш муда.Со мене немој [emoji6]

А што ти немаш па не можам со тебе да си мерам? [emoji38]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Mislam deka Wanda se grizi za svojot maz bidejki so ova sto go naprai ke mu obezbedi transfer na leto u Real i ke se spasi od crnilata vo koj e zaglaven inter
Дај најди некоја да се погрижи и за тебе, да се спасиме и ние од црнилава...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom