Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа шо замараш тогаш:kafence:
Ма неписмен сум, место ќе биде вметнат тука наскоро јас треба да биде сум напишал незапазувајќи дека се збори за моменталните плати. :D

Чим Орни вика дека е 400к фунти before tax, толку е, човекот нема грешка направено за информации поврзани со Арсенал.

Чим Орни вика дека е 400к фунти before tax, толку е, човекот нема грешка направено за информации поврзани со Арсенал.
Каква врска има Арсенал со платите во Јуве

Каква врска има Арсенал со платите во Јуве
Преговорите се водени во Лондон, плус Ремзи ќе биде во Арсенал до крај на сезонава, многу лесно е Орнстајн да се докопа до тие информации.

Преговорите се водени во Лондон, плус Ремзи ќе биде во Арсенал до крај на сезонава, многу лесно е Орнстајн да се докопа до тие информации.
Арсенал нема никаква врска колку плата ке зима играч во друг тим, Арсенал не преговарале со Јуве за плата

оти ја тупиш?
Ти не ја тупиш?

Што ме боли курот кој е Орнстин, дали знаел се, дали платата ќе била 312934912 милиони или не знам колку?

Постиравте еднаш, рековте релевантен е и стига толку. Боже сачувај. Се тешите со нешто за ова со платата демек ради ова си заминува, или?

Ти не ја тупиш?

Што ме боли курот кој е Орнстин, дали знаел се, дали платата ќе била 312934912 милиони или не знам колку?

Постиравте еднаш, рековте релевантен е и стига толку. Боже сачувај. Се тешите со нешто за ова со платата демек ради ова си заминува, или?
А вие се тешите дека нема толку голема плата како што вика Орнстин или некој друг рандом освен Агрести?

Ти не ја тупиш?

Не знам кој се теши тука, три страни за платата на Ремзи дискутирате, очигледно дека ве боли кур.

Не видов дека Фејк пишал за релевантонста на Орнстин за споредба со новинар од Goal.com, my bad.

Ја сакам да знам што е фората со платата на Ремзи... Сме го претплатиле ли, или што е работата.. Што ќе постигнете вие ко фанови на арсенал ако сме го претплатиле.. што сакате да докажете? Да сте биле јаки ќе сте го задржале, вака ем ќе лапа пари ем титули... Не е Јуве некој кинески клуб па да речеш стриктно иде Ремзи таму поради парите... Дечкото скисна 11 години таму 1 титула не освоил..

Бреј колку се осетливи овие Јувенташиве човек да не пише ништо за клубот, одма рипаат ти викаат иди гледај Ватерполо или клубот за кој навиваш не освоил ништо 11 години...

Бреј колку се осетливи овие Јувенташиве човек да не пише ништо за клубот, одма рипаат ти викаат иди гледај Ватерполо или клубот за кој навиваш не освоил ништо 11 години...

Такви сме педерчиња

Ја сакам да знам што е фората со платата на Ремзи... Сме го претплатиле ли, или што е работата.. Што ќе постигнете вие ко фанови на арсенал ако сме го претплатиле.. што сакате да докажете? Да сте биле јаки ќе сте го задржале, вака ем ќе лапа пари ем титули... Не е Јуве некој кинески клуб па да речеш стриктно иде Ремзи таму поради парите... Дечкото скисна 11 години таму 1 титула не освоил..
PreTplatile ili preplatile ? :D

Рома се многу лоши особено во последната четвртина на мечевите. Како ги пикна во шише еден Порто...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom