Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Haters gonna hate [emoji16]
f46aae0ed715428b211e21e633a6a0bd.gif

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

A ова сега не е пенал а тоа за Реал беше?

Сериозен си?..споредваш ситуација за чист гол каде Васкез чекаше да ја забие и од назад го турнаа,со ваква ситуација на крајот од шеснаесетникот каде Дибала си падна како на заебанција при најмал допир..ваков пенал ни во Велешта не се суди за домаќинот.

Секое паѓање на Дибала автоматски е пенал и нема потреба од прегледување на снимката и споредување со други ситуации.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

До следно фаќање...
Пак ке биде после - ама како ?ама морати ги прислушкувал,ама јуве е невин,ама мајката на сите разговори,ама 500 милиона отштета...
Само се надевам дека наредно фаќање нема да биде само бркање во серија б...
До тогаш трпение-спасение.

Сериозен си?..споредваш ситуација за чист гол каде Васкез чекаше да ја забие и од назад го турнаа,со ваква ситуација на крајот од шеснаесетникот каде Дибала си падна како на заебанција при најмал допир..ваков пенал ни во Велешта не се суди за домаќинот.
Исто и Васкез кога осети човек на грб падна како на заебанција па сите тврдевте дека пеналот е чист. Сега во обратна ситуација тврдите дека пеналот е поклон. Не бе, не сте озбилни вие. Ако ви олеснува да се тешите дека Јуве мести, ОК, терајте, ваше си е тоа.

Исто и Васкез кога осети човек на грб падна како на заебанција па сите тврдевте дека пеналот е чист. Сега во обратна ситуација тврдите дека пеналот е поклон. Не бе, не сте озбилни вие. Ако ви олеснува да се тешите дека Јуве мести, ОК, терајте, ваше си е тоа.
Контактот и да е ист, ситуацијата е поприлично различна. Едниот у петерец, другиот со грб свртен на ивица на шеснаесетник. Мислам за тоа и сам треба да си свесен дека и те како треба да влијае на одлуката дали е пенал или не.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Ajde vo LS i da sakase sudijata da ja pogledne snimkata nemase na sto vo LS nema var, sto e najzalno vo vcerasnata situacija kade sto slobodno moze da ode da pregleda snimka toj toa ne go napravi iako sigurno e imal sugestija od var sobata ama podobro da ignoriras za nesto sto mora da g isturkas do kraj.

Ajde vo LS i da sakase sudijata da ja pogledne snimkata nemase na sto vo LS nema var, sto e najzalno vo vcerasnata situacija kade sto slobodno moze da ode da pregleda snimka toj toa ne go napravi iako sigurno e imal sugestija od var sobata ama podobro da ignoriras za nesto sto mora da g isturkas do kraj.

Нема зашто да гледа вар кога виде дека е чист пенал

koga e faul vo ramkite na sesnaesetnikot videl ne videl mora da proveri za da bide 100 % siguren. Ako nemora da poglednuva kako sto vikas ti togas neka go ukinat zosto bi mu bila namenata ?

Вар се гледа ако судијата не е 100% сигурен. Кога е 100% сигурен тогаш не гледа вар

Контактот и да е ист, ситуацијата е поприлично различна. Едниот у петерец, другиот со грб свртен на ивица на шеснаесетник. Мислам за тоа и сам треба да си свесен дека и те како треба да влијае на одлуката дали е пенал или не.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Боооо глуп принтераш, глеаш дека е иста ситуација, само тоа не Реал не се суди дека е у 90 мин. а и фрли дамка на кариерата на господинот Џиџи Буфон.

Пенал чист ко солза,му се качи ма Дибала, го исцапа успат.

Зошто би гледал вар кога се виде што направи, Дибала ја освои топката и овај наместо да го остави го фаулира од зад грб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom