Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тапа дерби у последниве 6, 7 години е единствено Дерби де ла Кина. Со исклучок на една, две утакмици.

Ете за истиот старт како на Пјанич 2 жолт доби, 2 пат истиот старт го напрај ако не се лажам.

Добро бе, не му беше срам на оној од Каљари, кој и да беше???? Значи дава срамен гол со рака, онака намерно играње, оди судијава да гледа ВАР, нормално му поништува голот и му дава жолт и овој со сиот памет пред цел свет иде да го тепа судијата, демек еј што направи дали си нормален...:facepalm: Не ми се јасни ваквите морони жими се, па цел свет ти се смее бе кретену, земал ќе се тепа со судијата...

Не беше намерно, требаше да го важат голот, затоа се бунеше.

Не беше намерно, требаше да го важат голот, затоа се бунеше.
Шо ќе кажиш за жолтиот на Марио Руи со отворен ѓон два пати влезе еднаш на Дибала, еднаш на Пјанич, пошто не трпиш неправди де :).

Добро бе, не му беше срам на оној од Каљари, кој и да беше???? Значи дава срамен гол со рака, онака намерно играње, оди судијава да гледа ВАР, нормално му поништува голот и му дава жолт и овој со сиот памет пред цел свет иде да го тепа судијата, демек еј што направи дали си нормален...:facepalm: Не ми се јасни ваквите морони жими се, па цел свет ти се смее бе кретену, земал ќе се тепа со судијата...
Да бев јас судија одма црвен ќе му дадев, па нека рипа ко мајмун после под туш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom