- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.351
- Поени од реакции
- 15.630
Види клипчето погоре, се извини али се бунеше за жутиот, ја сум со Пјаниќ за ова, чист фаул али не за жут.Не се прај глуп со сила не си![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види клипчето погоре, се извини али се бунеше за жутиот, ја сум со Пјаниќ за ова, чист фаул али не за жут.Не се прај глуп со сила не си![]()
Еве ви видео како се извнинил, а одма и протестираше за жолтиот картон заедно со Дибала и Барзали.
Ме заебаваш????? ЧИСТ ЦРВЕН како солза, буквално истата ситуација ко онаа со Весино и Манџукиќ. Не дека ќе сменеше нешто тоа, ама убаво вика интерлов, ДВЕ аршини се во прашање.![]()
ok trol so dosetkite kaj e mario, da te ebe dario, ke go zgolemime kvalitetot na diskusiite.Па Урко (панаија му ебам) и Клупче се модератори, шо очекуваш панел дискусија на катедра на Кембриџ.
Голманов на Емполи растури против Милан, никад нема да повтори ваква вечер.
Види клипчето погоре, се извини али се бунеше за жутиот, ја сум со Пјаниќ за ова, чист фаул али не за жут.
Glup neglup ova e logikataNemoj da se lutis ama neverojatno glup post. Ja nemas gledano sigurno videoto, a ako ja gledase togas instantno stanuva x10 poglup postot, ova e juventaska logika koga nema argumenti za odredena situacija.
Zosto ne igrase iguain ?
Па нели тука негде сме со составите и треба да се крстиме Икарди што го имаме?Пошто е многу јак Милан, Гатуџо го одмараше
Повреден е.