Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Имат модератор на оваа тема ?

Хаотично е последниве две сезони а никој не ја средил темава.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Па очигледно нема, без доволно аргументи за дискусија се оди на вреѓање. За навреди ко што знам се банира од форумов, барем порано беше така сега некои други времиња се ваљда :).

Другите теми изгледаат тип топ, оваа како канализација да пуштил некој низ нејзе па сите идаат да пцујат овде, ако не ви е битна, затворете ја, и така на ништо не личит.

Шо да средуваат бе супер си е.. бар нешто се пишува, јас искрено очекував и да замре темава скроз последниве 2-3 сезони..ептен досадни станаа ЈуБе ... и нам навивачите ни е досадно веќе..ама јебига, ко је криф. Инаку ова е исто супер нов аргумент, сите добивале помош си признава, ама Јуве у најдобар тајминг добивале... хахаха, ебаго мислиш Формула 1 коментираме еј. Тајминг :cuc: фала мафијо Јувенташка за тајмингот , ни ферари не ви е рамно...

Дајте видео од ситуацијата? Според сликата иста ситуација ко онаа на Весино против Јуве и чист црвен за Пјаниќ.[DOUBLEPOST=1538065950][/DOUBLEPOST]
Neka ostane i ova tuka, da se znae koi se tie dve arsini na sudiite vo italija.
Двојни аршини бе вол, не две аршини. :D

Другите теми изгледаат тип топ, оваа како канализација да пуштил некој низ нејзе па сите идаат да пцујат овде, ако не ви е битна, затворете ја, и така на ништо не личит.

Sekogash gi sankcioniram(e) diskusiite kade epten ke se pretera, slobodno prijavi gi mislenjata i ke sredam posle.

Дајте видео од ситуацијата? Според сликата иста ситуација ко онаа на Весино против Јуве и чист црвен за Пјаниќ.[DOUBLEPOST=1538065950][/DOUBLEPOST]
Двојни аршини бе вол, не две аршини. :D
Неможам да најдам видео, Пјанич мафна до судијата и се извини уште пред да свирни побара фал за играчот на Болоња.

Неможам да најдам видео, Пјанич мафна до судијата и се извини уште пред да свирни побара фал за играчот на Болоња.
Воопшто не менува тоа дали се извинил.

Воопшто не менува тоа дали се извинил.
Затрчан беше не ни ојде со намера да фаулира некој, 2ро тој мафна до судијата и кажа/призна дека направил фаул. И не беше истата ситуација како со Весино. Весино кај Манџукич остај 2 крампони во ногата.

Затрчан беше не ни ојде со намера да фаулира некој, 2ро тој мафна до судијата и кажа/призна дека направил фаул. И не беше истата ситуација како со Весино. Весино кај Манџукич остај 2 крампони во ногата.
Да беше стартов на играч од Интер исто ќе пишуваше?Дека се извинил?Вие за Асамоа некни го потековте за втор жолт и тоа Асамоа ја ТРГАШЕ ногата и го избегнуваше судирот.Минимално го чепна па овде го потековте и за тоа и за пеналот,кој патем беше чист.

Па Урко (панаија му ебам) и Клупче се модератори, шо очекуваш панел дискусија на катедра на Кембриџ.

Да беше стартов на играч од Интер исто ќе пишуваше?Дека се извинил?Вие за Асамоа некни го потековте за втор жолт и тоа Асамоа ја ТРГАШЕ ногата и го избегнуваше судирот.Минимално го чепна па овде го потековте и за тоа и за пеналот,кој патем беше чист.
Жити се најди кај реков нешто за Асамоа или било кој играч на Интер ајде слободно или кога сум напаѓал играч на Интер. Чекам да видам. И за пенал кај сум рекол пособено тој значи најде каде ЈАС сум рекол нешто.[DOUBLEPOST=1538067354][/DOUBLEPOST]
Нишо чим се извинил
Не се прај глуп со сила не си :D:(

Па ни Весино не одеше со намера да фаулира. Врска нема дали се извинил бе, и Камбијасо се извини за стартот над Џовинко па попи директен црвен сместа. Ако одел со отворен ѓон на нога тогаш чист црвен и поздрав.

Sekogash gi sankcioniram(e) diskusiite kade epten ke se pretera, slobodno prijavi gi mislenjata i ke sredam posle.
Општо нивото на дискусија е на многу ниско ниво, никаква квалитетна дискусија неможе да се развие, многу лабави сте, санкционирајте пред да ја одвлечкаат дискусијата во неповрат.

Нишо чим се извинил

Па ни Весино не одеше со намера да фаулира. Врска нема дали се извинил бе, и Камбијасо се извини за стартот над Џовинко па попи директен црвен сместа. Ако одел со отворен ѓон на нога тогаш чист црвен и поздрав.

Еве ви видео како се извнинил, а одма и протестираше за жолтиот картон заедно со Дибала и Барзали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom