Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ви видео како се извнинил, а одма и протестираше за жолтиот картон заедно со Дибала и Барзали.

:pos::pos:
Ме заебаваш????? ЧИСТ ЦРВЕН како солза, буквално истата ситуација ко онаа со Весино и Манџукиќ. Не дека ќе сменеше нешто тоа, ама убаво вика интерлов, ДВЕ аршини се во прашање. :D

:pos::pos:
Ме заебаваш????? ЧИСТ ЦРВЕН како солза, буквално истата ситуација ко онаа со Весино и Манџукиќ. Не дека ќе сменеше нешто тоа, ама убаво вика интерлов, ДВЕ аршини се во прашање. :D

Dvojni arsini be vol :D

ok, ona na vesino ako bese za direkten crven, i ova e, nema sto sea naudren nekoj da se pravi, aj od slikata ne komentirav zasto stopiran kadar nekad znae i da izlaze bajagi, ama po videovo neznam zasto so var ne go sankcioniraa ova so crven.
Па Урко (панаија му ебам) и Клупче се модератори, шо очекуваш панел дискусија на катедра на Кембриџ.
ok trol so dosetkite kaj e mario, da te ebe dario, ke go zgolemime kvalitetot na diskusiite.
nek se pcujat lugeto so kur, sea ke glumime tuka postovanje nekoe sve vi ebam.

Голманов на Емполи растури против Милан, никад нема да повтори ваква вечер.

Голманов на Емполи растури против Милан, никад нема да повтори ваква вечер.

Редовно им се дешава ова, оние Консиљи и Миранте кариера направија на утакмици против Милан :icon_mrgr:

Види клипчето погоре, се извини али се бунеше за жутиот, ја сум со Пјаниќ за ова, чист фаул али не за жут.

Nemoj da se lutis ama neverojatno glup post. Ja nemas gledano sigurno videoto, a ako ja gledase togas instantno stanuva x10 poglup postot, ova e juventaska logika koga nema argumenti za odredena situacija.

Monza have announced that former Milan owner Silvio Berlusconi has completed his 100 percent purchase of the Serie C club.

A Press release reads: “Fininvest SpA has today finalised the 100% acquisition of SS Monza 1912.

“The Shareholders’ Meeting also approved the appointment of a new Board of Directors, composed of Nicola Colombo (President), Paolo Berlusconi, Adriano Galliani, Roberto Mazzo and Danilo Pellegrino.

“The Board also appointed Adriano Galliani as CEO of the club.”

More to follow…

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom