Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1 поен од Парма,Торино и Сасуоло. [emoji38]

Inter got what they deserved. Showed Parma no respect by resting Vidal and Modric for CL

ab1510f218d87ebbfefa065624a69494.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ја па мислев антифудбал е местење утакмици,подмитување судии и допингување играчи.
Во каква заблуда сум бил у пм...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Denesnovo izdanie na inter ti e definicija za nefudbal.. ednostavno ne znaat da igraat i .

Знам дека е безвезе да се правдаме пошо игравме лошо, ама пак недосуден пенал за Интер, ВАР продолжува да си гази, уште па Марота сакале да го стаат за претседател на ФИЦГ. :pos: Инаку имаше мислам и црвен за еден од играчите на Интер, пошо глеав на стрим не видов добро кој, Гаљардини беше ваљда, и тука ВАР во одлично светло се покажа. 4 кола а скратени сме за 2 пенала, кај сме лоши па уште ова ни се дешава. :tapp:

Знам дека е безвезе да се правдаме пошо игравме лошо, ама пак недосуден пенал за Интер, ВАР продолжува да си гази, уште па Марота сакале да го стаат за претседател на ФИЦГ. :pos: Инаку имаше мислам и црвен за еден од играчите на Интер, пошо глеав на стрим не видов добро кој, Гаљардини беше ваљда, и тука ВАР во одлично светло се покажа. 4 кола а скратени сме за 2 пенала, кај сме лоши па уште ова ни се дешава. :tapp:

Да бе Вар е виновен дека неможиме да му стегниме 5 гола на ебаната Парма со полуаматерски играчи што играат и што Торино не изгази фудбалски ...племето нивно да му го изнаебам ако судиите ги сметаат за изговор

Брозовиќ, требаше уште у трета директен да јаде, доби само жут, после уште еден старт напрае пак му простија.

Беда жива беше Интер реално, али да тоа беше пенал чист

На Рома класичен бродолом им се дешава уше од сам старт, ваљда им треба време да почнат да вадат подобри резултати со средина составена од Нзонзи, Пелегрини и Кристанте ако воопшто некад заиграат овие на бољи ниво.

Изгубија доста со Наинголан и Стротман, ипак тоа им беше средината која ги држеше на некое повисоко ниво 2-3 сезони.

Него овие Сампдорија што убаво тргнаа во првенствово... Свака част. Наредна против Интер, се надеваме ќе ја оправдаат фаворитската улога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom