Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За роналдо е рано за заклучоци,ама затоа за интер е во ред уште сеа да се извлекуваат заклучоци.
И сеа ништо, да ми донирате по некое евро на контото оти го подзареков [emoji14]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Толку голем авторитет има Алегри што мислам дека едно 3-4 пати го прашвит на Роналдо што сака, дали да игра дали не.Eh da bese pameten trenerot glup i da go cuva iskompleksiraniov za vtora polusezona da rasturi u ls on ke go crkne u ligava...
Друг ми е муабетов.За Роналдо пишуваат дека е рано,да сме почекале сезоната па после со заклучоци.А зошто за Интер после сезоната не извлекуваат заклучоци дали е успешна или не?Се дупат за слабиот почеток на Интер,а не и за слабиот на Роналдо.Не споредувам Роналдо со Интер,туку алудирам на двојните аршини на форумов од фановиве.Роналдо е класа 10 години по ред а има спори почетоци 2 години наназад додека пак Интер 7 години не постои на фудбалска мапа, заборавен е и од сопствени навивачи што би се рекло. Споредба можеш да направиш помеѓу играчи (јез да ти тим и играч споредуваш) кои доаѓаат во нова средина и двајцата се ѕвезди или двајцата се анонимуси, оваа споредба ти е апсурдна.
Затоа Зидан ќе му го донесат.Толку голем авторитет има Алегри што мислам дека едно 3-4 пати го прашвит на Роналдо што сака, дали да игра дали не.
Овај ако некогаш го седнит на клупа ја ево....
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Роналдо 2 гола на сасуло , интер 0Друг ми е муабетов.За Роналдо пишуваат дека е рано,да сме почекале сезоната па после со заклучоци.А зошто за Интер после сезоната не извлекуваат заклучоци дали е успешна или не?Се дупат за слабиот почеток на Интер,а не и за слабиот на Роналдо.Не споредувам Роналдо со Интер,туку алудирам на двојните аршини на форумов од фановиве.
Клипче не се закачај со погрешен човек кога никој не те прозива, оти ќе не знајш кај да се пикниш со таа глата поголема од тв то дома шо ми е, поздрав кисчеБи уплатиле многу членови од тука само за да не пишуваш по фудбалскиве теми.
![]()