Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Поголем шупак не можеше да биде.
Нека се множат :D

И сеа ништо, да ми донирате по некое евро на контото оти го подзареков [emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eh da bese pameten trenerot glup i da go cuva iskompleksiraniov za vtora polusezona da rasturi u ls on ke go crkne u ligava...

И сеа ништо, да ми донирате по некое евро на контото оти го подзареков [emoji14]

Би уплатиле многу членови од тука само за да не пишуваш по фудбалскиве теми.

:icon_lol:

Eh da bese pameten trenerot glup i da go cuva iskompleksiraniov za vtora polusezona da rasturi u ls on ke go crkne u ligava...
Толку голем авторитет има Алегри што мислам дека едно 3-4 пати го прашвит на Роналдо што сака, дали да игра дали не.

Овај ако некогаш го седнит на клупа ја ево....

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Роналдо е класа 10 години по ред а има спори почетоци 2 години наназад додека пак Интер 7 години не постои на фудбалска мапа, заборавен е и од сопствени навивачи што би се рекло. Споредба можеш да направиш помеѓу играчи (јез да ти тим и играч споредуваш) кои доаѓаат во нова средина и двајцата се ѕвезди или двајцата се анонимуси, оваа споредба ти е апсурдна.
Друг ми е муабетов.За Роналдо пишуваат дека е рано,да сме почекале сезоната па после со заклучоци.А зошто за Интер после сезоната не извлекуваат заклучоци дали е успешна или не?Се дупат за слабиот почеток на Интер,а не и за слабиот на Роналдо.Не споредувам Роналдо со Интер,туку алудирам на двојните аршини на форумов од фановиве.

Толку голем авторитет има Алегри што мислам дека едно 3-4 пати го прашвит на Роналдо што сака, дали да игра дали не.

Овај ако некогаш го седнит на клупа ја ево....

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Затоа Зидан ќе му го донесат.

Друг ми е муабетов.За Роналдо пишуваат дека е рано,да сме почекале сезоната па после со заклучоци.А зошто за Интер после сезоната не извлекуваат заклучоци дали е успешна или не?Се дупат за слабиот почеток на Интер,а не и за слабиот на Роналдо.Не споредувам Роналдо со Интер,туку алудирам на двојните аршини на форумов од фановиве.
Роналдо 2 гола на сасуло , интер 0

Би уплатиле многу членови од тука само за да не пишуваш по фудбалскиве теми.

:icon_lol:
Клипче не се закачај со погрешен човек кога никој не те прозива, оти ќе не знајш кај да се пикниш со таа глата поголема од тв то дома шо ми е, поздрав кисче

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom