Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
заклучол мора се признае

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif
Wow Сум утнал буква дека куцам од моб. Многу голема грешка. Се надевам вредеше времето потрошено за ставање гифови.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Wow Сум утнал буква дека куцам од моб. Многу голема грешка. Се надевам вредеше времето потрошено за ставање гифови.

Заклучок се пишува

upload_2018-9-6_13-49-44.png

Секако дека вредеше и секако дека е една буква hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D

https://sportclub.mk/strasta-go-drz...o-no-mnogu-brzo-ke-go-prezeme-omileniot-klub/

“Само е прашање на време кога ќе си замине од Атлетико и ќе го преземе Интер. Го сака клуб, атмосферата, животот во Милано, Интер е тој што сака да го тренира”, изјави неговата сестра и менаџер Наталија.

Интер ги допингуваше играчите и им вадеше лажни европски пасоши колку што знам.
Иначе антифудбал е кога ти се сере додека го гледаш мечот а токму тоа ми се случува на мечеви на Интер и Атлетико.

Ја па мислев антифудбал е местење утакмици,подмитување судии и допингување играчи.
Во каква заблуда сум бил у пм...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Настрана тие работи што се надвор од теренот,сепак ако размислиш во право е..Интер она што го игра е тотален нефудбал,рак на очите добивам кога ги гледам..пред две недели со Торино беше резил кога изгледаа како Барселона против нас некојси рандом ѓупци..за Љаич и Фалке да не пишам,исто како Кутињо и Меси да ги гледав..дното го допреа

Киево добил казна -3 бода и ќе треба да плати 200.000 на ФИГЦ :'(

Од она што го прочитав за финансиски малверзации. Ако беше точна сумата за 25 милиони евра фиктивно покажан приход, тогаш казната ми стои преблага.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom