Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Игуаин е послаб од лани, али само у тежина :icon_lol:. Он секад бил класа играч само што е полесно да се истакнеш у Милан него ли у Јувентус. Исто ко претходно што му беше на Пирло полесно у Јувентус на почетокот него ли у Милан :icon_lol:

Игуаин наеднаш од дебела верзија на Пелисие, во класа играч прерасна според миланезиве.

Ме мрзи мислења да им копам, богнзае што ќе изнајдеме од нив во претходните две сезони :D
Да си копаш мислења во твој фан клуб за Роналдо низ годините и постови откако дојде во јуве мислам дека ќе е боље. И за Бонучи исто откако додека беше во Милан и откако се врати во јуве. Тек тогаш каков срам ќе те фати. :kafence:

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Site ste pedercinja, ne kopajte ic. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Сантон пак влезе при крајот на мечот и изгуби неговиот тим, абе не е можно каква одвратна проклетија е сидашов. :pos:
Шо го форсираш Сантон незнам, ништо лошо не направи играчот, барем од Карсдорп не изигра полошо, така зборевте за Хесус, па од тие ваши коментари за него човекот ни пола толку лошо не одигра

Игуаин наеднаш од дебела верзија на Пелисие, во класа играч прерасна според миланезиве.

Ме мрзи мислења да им копам, богнзае што ќе изнајдеме од нив во претходните две сезони :D

Дали Бонучи лани важеше за еден од најдобрите дефанзивци во свет? - Сите ќе се согласиме. Дали топ 3 дали топ 5 дали топ 10, сеедно.

Дали Игуаин е најефикасен стрелец у серие а последниве неколку години? - ДА.

Целото тоа "фурање" се одвива во текот на летото кога направија трансфер и сите тие епитети беа давани тогаш.
После 3 месеци не беше ни спомнат бонучи ко најдобар дефанзивец, туку КО ТРУП.

Ти може како сакаш да се тешиш, ама со муабетиве само се закопувате со тоа дека вие сте најреалните и најчесните, а јувенташите само си го фалат своето и за нив играат најдобрите играчи на светот. Срам ме фати кога ви го отворив фан клубот сега, да не ти се верува дури...
[emoji23]

Ај сеа отвори го фан клубот на Јуве и цитирај ги сите постови кај што го фалите Роналдо коа ве тресна од земја у 90та пред 5 месеци.

Шо го форсираш Сантон незнам, ништо лошо не направи играчот, барем од Карсдорп не изигра полошо, така зборевте за Хесус, па од тие ваши коментари за него човекот ни пола толку лошо не одигра
За мувлата што ја носи со него бе, не дека згреши нешто конкретно. :D Инаку Сантон е прелош играч, колку сакаш теши се со него џабе ти е, најлошиот играч на планетата земја е тоа рошаво сидашко копиле. А за Хуан јас не сум ти зборел, мене ми беше еден од поомилените играчи во Интер заедно со Гуарин.

Овој Лаутаро е толку добар што Спалети не сака ни да го игра во ситуација кога Икарди е повреден, со лажна деветка ќе игра :kafence:

Како и да е би требало да тепаат, многу слаба Болоња на првите две утакмици..

Овој Лаутаро е толку добар што Спалети не сака ни да го игра во ситуација кога Икарди е повреден, со лажна деветка ќе игра :kafence:

Како и да е би требало да тепаат, многу слаба Болоња на првите две утакмици..
Poklon dvojka 1.75 od extra u zlatna

Никад не може интер да биде поклон. Никад. Еве го поли или некој друг лепрозен ќе изигра партија на животот и чао пријатно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom