Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
значи смешно е да критикувате играч дали вредел или не после еден одигран меч во лига, добро си кажа тегла погоре дајте му време малце до пред една недела сергеј со девојчето на плажи си го ладеше...

Sekoj klub si go vrednuva igracot kolku sto misli, ako vi cini platete zemete si go :) Ako lotito govnoto misli deka savic e 120 tolku e i toa e toa. Pallota bar malce taka da razlisluvase ke go prodadese i Salah za 100 i Allison za 100 ama ete, supermarket sme

Клајверт мали ќе биде супер играч. Пред некое време гледав документарец за него и тогаш беше вреднуван 50м, а Рома го донесе за некои 16м мислам...

FB_IMG_1534702137357.jpg Гледам никој вчера не постирал. Чист пенал за Јуве и директен црвен за играчот на Киево при 0:1 за Јуве. Ни вар не дозволи да се гледа судијата.

https://www.gazzetta.it/Calcio/Seri...dale-ridotta-frattura-naso-290291647592.shtml

Stefano Sorrentino: "Dybala mi se javio i izvinio jer igrači Juventusa nisu znali da sam dobio neugodan udarac, zato su slavili gol. Ovaj Juve je impresivan, tek je početak ali djeluju zaista fenomenalno, mi smo dali sve od sebe ali pogledajte klupu Juventusa. Ronaldo? Ma klasa, kad se izvlačio lijevo stvarao je konstantno probleme a on jednim potezom uvijek može riješiti utakmicu."

Пс малиов на Клајверт го направи правиот избор со Рома. Ќе прерасне во страшен играч ако не се залета со паметот. Мада не верувам со таков татко да тргне по лош пат.

Тоа е тоа, трите директни ривали викендов победија со голови во 90+ :)

Интер од друга страна, редовно губи по 15 бода во 90 +

Добро бе има некакви прописи за тревниците во Серија А? Дали гледате на што личи ова?? Абе ајде 2 паса не може да се сврзат, не дека барам изговор за лошата игра на Интер ама на крај краева може некој посериозно да се повреди, налет и игра и резултат и све. Се чудиме после зашто Серија А е светлосни години позади ПЛ и Ла Лига, глеј прееска Брајтон каков терен имаше против Јунајтед, а не ова нивава мртва.

Башка чист пенал не свирна за Интер, по мене иста тежина со пеналот на Сасуоло кој си беше оправдано досуден. Мада не ме чуди ништо, Интер одамна нема третман како што треба кај судиите.

Да три не еден пенал требаше да има за Интер, тактиката на утакмицава им е дојди до топка внатре во шеснаесетник и паѓај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom