- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.493
- Поени од реакции
- 119.354
Не мислев на годините бе, него на системот на игра кој го негуваше Сари и беше погоден за Мертенс. Хамшик лани беше дупе, не очекувам ништо подобро од него ни сезонава. Јас не викам дека Наполи е слаб тим него дека може да ги задеси некој бродолом, односно да завршат под 4-то место зашо скоро и да не сменија ништо во играчкиот кадар, а им отиде главниот мотор на екипата. Кога играат тие играчи веќе со години под еден ист тренер и еден ист систем и кога ќе се смени нешто се очекува барем малце освежување во тимот, а не вака.Па не се баш уназадени, само Жоржињо и нов тренер, кој може да испадне уште подобар од Сари. А на местото Жоржињо е купен Фабиан Руиз, плус го имаат Диавара.
Како тоа Мертенс уназадува?? Лани и полани имаше одлични сезони, не гледам причина зошто не би ги повторил и оваа година. За напаѓач, напротив издржаа без Милиќ цела година, овој сега како појачање ќе им дојде. Екипата е баш у играна.
И кажи вака поопширно за кои тимови мислиш квалитето што се зголемува?? За Интер ли??
Свесен ли си дека големи се шансите поштено да ве издигнат од земја и оваа година и нормално да завршат пред вас??![]()
Не мора одма да ми глумите со Кастиел фраери и да ми ставате од оние лолз смајлињата, не бидете простаци.