Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali toa znaci deka sezonava sto sledi i da bidat top4 nema da igraat u LŠ?

Не значи, Милан требаше да ги израмни сметките до 2021, бидејќи тоа не е можно нашиве самоволно се одкажале од ЛЕ годинава и добиле 2 или 3 сезони плус негде пишува две негде 3 за да се средат.

Ако годинава се жалеа и играа ЛЕ можеше догодина да се пласираат у ЛШ и да бидат казнети.

Вака со неиграњето на ЛЕ годинав ја скинаја Уефа скурца на неколку сезоне.
Што не значи дека може да се троши колку сакаат, ама порастеретени ќе бидат малце

Кога нова тема браќа и сестри?
Еве може оваа сезона некој од Рома да ја отвори, ако сакаш ти или другиов батка со 20 јузери, слободно пријавете се.

Иначе нова тема отвараме чим испадне распоредот за следна сезона.

DxiADtQWkAAAEKH.jpg

Еве може оваа сезона некој од Рома да ја отвори, ако сакаш ти или другиов батка со 20 јузери, слободно пријавете се.

Иначе нова тема отвараме чим испадне распоредот за следна сезона.

Ја едвај збирам желба да ги гледам наредната сезона, ти ми викаш тема на кајгана да отварам, ова за мене е навреда!:D

Ako dobro procitav Rabio ke zima 9m po sezona sto ke go napravi vtor najplaten igrac vo Serija A posle Ronaldo. Ne znam ama ova mi e too much za igrac sto ne igrase cela lanska sezona.

Ako dobro procitav Rabio ke zima 9m po sezona sto ke go napravi vtor najplaten igrac vo Serija A posle Ronaldo. Ne znam ama ova mi e too much za igrac sto ne igrase cela lanska sezona.

Полусезона, од Јануари не го играа кога одби да продолжи договор со ПСЖ.

Considering Italian clubs were always priced out of the market above all in terms of salary, the Government has passed a new tax law to encourage growth.

From January 2020, all Italian teams will be able to save significant amounts on wage bills, as long as players remain in Italy for two years.

Негде пишеше 5+4m Бонуси, негде 6+3м јбг така го плаќаш слободниот трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom