Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Поголема смешка од амбициите на Лацио за ЛШ немат.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Лацио да стигне до финале во ЛШ и после пораз ќе ги пречекаат на плоштад и ќе го сметаат делото како историски подвиг.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Спалети, сврзи две три победи крф ти ебам ќељаво, ќе ми ги доразболиш и онака умрените побратими стек и маки.
Како? :D Си го видел распоредот на Интер? Беневенто дома (ни оваа нема да ја тепа), Милан гости, Наполи дома, Торино и Аталанта гости. Zz

Нормално бе Стек, се исфуравме летово и реметот шо го трпевме беше комплетно заслужен, јас сум преку целата сезона тука иако Милан допираше дно ама ова шо е на пат да ви се деси вас ќе биде уште поурнебесно.

Нека дојде при крај сезоната и ќе земам цела недела одмор за да ви ги најдам сите мислења за Спалетот, топ4 сигурица хехехе, тим неколку класи појак од Милан, -16 хехехехе.
A со Сити сигурно 3-0 и со Барса (или кој и да беше) 5 комада ко ништо ?

Сеуште чекам објективност од јувенташиве и да го осудат сељаков босански како што ги следат играчите на другите екипи под лупа ??
But then again, станува збор за навивачи на јувентус. Хронично алергични на самокритичност и објективност.

Откако сум член овде (а сум меѓу постарите од активните) серат како Тоти,Матераци,Ибра и тн биле сељаци (па и од оние членови што сеа не се активни) заради неколку вакви слични сељачки потези, ама никогаш нема да излезат да осудат вакви ствари, недај боже да ја оцрнат целата кариера на јувентусов играч само заради неколку вакви потези.

Меџик е и да потрошиш 250 мил. и да си 7мо место во Сериа А:icon_lol:[DOUBLEPOST=1518984198][/DOUBLEPOST]
Сеуште чекам објективност од јувенташиве и да го осудат сељаков босански како што ги следат играчите на другите екипи под лупа ??
But then again, станува збор за навивачи на јувентус. Хронично алергични на самокритичност и објективност.

Откако сум член овде (а сум меѓу постарите од активните) серат како Тоти,Матераци,Ибра и тн биле сељаци (па и од оние членови што сеа не се активни) заради неколку вакви слични сељачки потези, ама никогаш нема да излезат да осудат вакви ствари, недај боже да ја оцрнат целата кариера на јувентусов играч само заради неколку вакви потези.

Го виде ли барем стартот над Пјанич??

Би се кладел со Џонтра по лектира дека Милан пред Интер ќе заврши на крај. :D :D :D

Меџик е и да потрошиш 250 мил. и да си 7мо место во Сериа А:icon_lol:[DOUBLEPOST=1518984198][/DOUBLEPOST]

Го виде ли барем стартот над Пјанич??
Tешко дека го видел, чим мисли дека треба Пјаниќ да се осудува. За старт со две нозе за црвен картон и повеќе мечеви суспензија, мисли дека треба играчот над кој е направен да биде критикуван и осудуван.

28167305_1606392662783163_7530096649543560689_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom