Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, не ви се досадни истите смешки цело време, тоа па тоа? Аман смислете нешто ново..
Поголема смешка од амбициите на Лацио за ЛШ немат.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Поголема смешка од амбициите на Лацио за ЛШ немат.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ете, бравооооо :bravobe:

Баш ради смешнава констатација сега, ќе престанам да навивам за Лацио и од утре сум фан на Јуве со познатите амбиции да губиме у финале :kuracc:

На мислењево ти стави лајк дното од особа Стефан кој 5 месеци замараше со тоа "ама како бе" и "ама зашо вака".
Не мрси муда, види си кој ти стаил тебе лајк :icon_lol:

На мислењево ти стави лајк дното од особа Стефан кој 5 месеци замараше со тоа "ама како бе" и "ама зашо вака".
Па нормално дека ќе ве дупиме за тоа зашо СЕТИ СЕ летоска што муабет правеше/вте и што ви се деси сезонава. Кастиел земал форсира за некакви турнеи по Азија што немаат никаква смисла со моменталниот очај на Интер и скроз ја промашува поентата на реметот. А реално има еден куп за ремет, само ете кој знае знае, кој не... :D

Па нормално дека ќе ве дупиме за тоа зашо СЕТИ СЕ летоска што муабет правеше/вте и што ви се деси сезонава. Кастиел земал форсира за некакви турнеи по Азија што немаат никаква смисла со моменталниот очај на Интер и скроз ја промашува поентата на реметот. А реално има еден куп за ремет, само ете кој знае знае, кој не... :D

Нормално бе Стек, се исфуравме летово и реметот шо го трпевме беше комплетно заслужен, јас сум преку целата сезона тука иако Милан допираше дно ама ова шо е на пат да ви се деси вас ќе биде уште поурнебесно.

Нека дојде при крај сезоната и ќе земам цела недела одмор за да ви ги најдам сите мислења за Спалетот, топ4 сигурица хехехе, тим неколку класи појак од Милан, -16 хехехехе.

Класично понашање на интераш имаш и не е ни чудо шо немаш бел ден видено на фудбалски план :icon_lol:
Аееее, демек ќе се навредам, па браќа ни се интерашите бе, вие немате браќа (или некои небитни таму, исто како и Јуве) и чудно ви е, разбирам. А сеа ме тераш да ти го споредам Интер со вас, сам си го бараше.
Интер има скудета исто колку и Милан.
Интер нема испаднато у Серија Б :icon_lol:
Интер е единствен во Серија А што има триплете.

За Лацио си иам кажано, да не се повторувам, не навивам ради титули, да беше така, за Барса ќе навијав..

Иначе, може треба да размислите да се збратимите со Јуве, таман сте :kuracc:

Аееее, демек ќе се навредам, па браќа ни се интерашите бе, вие немате браќа (или некои небитни таму, исто како и Јуве) и чудно ви е, разбирам. А сеа ме тераш да ти го споредам Интер со вас, сам си го бараше.
Интер има скудета исто колку и Милан.
Интер нема испаднато у Серија Б :icon_lol:
Интер е единствен во Серија А што има триплете.

За Лацио си иам кажано, да не се повторувам, не навивам ради титули, да беше така, за Барса ќе навијав..

Иначе, може треба да размислите да се збратимите со Јуве, таман сте :kuracc:

Нормално дека два цигански клубови ко Интер и Лацио ќе бидат збратимени, не ме чуди тоа ич xD

Иначе во ред е што си се помачила да праиш споредба но Милан > Интер секогаш и во секој универзум.

:ROFLMAO:

Нормално дека два цигански клубови ко Интер и Лацио ќе бидат збратимени, не ме чуди тоа ич xD

Иначе во ред е што си се помачила да праиш споредба но Милан > Интер секогаш и во секој универзум.

:ROFLMAO:
Па објективно да ти биде точна констатацијава, од триве наведени точки треба да сте бољи во барем две, вие не сте ни во една, ете ќе додаме дека имате поише ЛШ, и со тоа пак не сте бољи ни во овој нашиов универзум :icon_lol:
А за субјективни мислења си е друго, секој може да мисли шо сака де.. Само уште ми е puzzling како се најде ти во муабетот за неинвентивните смешки, пошто баш си од ретките со добар хумор :icon_mrgr:

Па објективно да ти биде точна констатацијава, од триве наведени точки треба да сте бољи во барем две, вие не сте ни во една, ете ќе додаме дека имате поише ЛШ, и со тоа пак не сте бољи ни во овој нашиов универзум :icon_lol:
А за субјективни мислења си е друго, секој може да мисли шо сака де.. Само уште ми е puzzling како се најде ти во муабетот за неинвентивните смешки, пошто баш си од ретките со добар хумор :icon_mrgr:

Јас те цитирав тебе за да го изругам она гомно Стефан што става лајк а е еден од најдосадните со тие умрени Чекич* фори иначе тебе мислењето ти беше сосема во ред ама не си ме разбрала изгледа.

Ова другово сериозно не ти го коментирам, ќе кажеш дека не сум објективен но кога би се развила таква дискусија ќе видиш шо мислење имаат сите други фанови на фудбалот.

*токмак пази шо гомна ќе изедеш, имаш едно мислење пред 5-6 страни кое би те однело на одмор баш толкав период колку шо Интер немаше земено ЛШ до 2010.

Спалети, сврзи две три победи крф ти ебам ќељаво, ќе ми ги доразболиш и онака умрените побратими стек и маки.
Маки сигурно ќумре од Спалетот ама нашиот побро Стек ќе умре од Вори.

Нели четвртиот игра квалификации?

(за наште комшики прашувам, не за друго) :D
Не не, тоа ќе е само за обичните смртници. :D

Еве што викаат новите правила што стапуваат во сила за 18/19 сезона.
In August, European football's governing body had revealed that the continent's four leading leagues - Spain, England, Germany and Italy - would be guaranteed four places in the Champions League group stage for the period 2018-2021.

Inaku da ne te laze mestoto na tabela momentalno, ovoj tim na Inter moze duplo podobro od ova sto sega go igra na teren, Spaleti prasanje e dali uspeva do ovoj moment i 60% od potencijalot na ekipata da iskoristi

vezat na teren i deluvaat na ekipa koja moze i na siti 5 gola da im dae

:pos::pos::pos:

Не бе што зборуваш, Интер не се исфорсираа на почетокот :pos::pos:

Минимум им беше тоа, тек ќе видиш кога ќе се уиграат :angel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom