Колку глуп глуп изговор е таја утакмица со Порденоне ги коштало 3 бода ајде бе доста жити се, такви изговори врват кај тим како Торино дури и кај нив не врват. И да поголем дел од играчите не играја и ротираја. Интер не е колку Лацио способен бе? Интер го има Икарди, ИКАРДИ. Имобиле поарен е? Калинич? Јас ти се кладам Икарди да е во Јувентус ќе е далеку поефикасен од дрвото (да уште не го ценам) напред. Не тие позната таја песна? Лани беше да неиграт ЛЕ за да се фокусират на скудето, ова година сакам да испаднат од куп за да се фокусират на првенството. Шо е бе следно да испаднат од Серија А за да освојат трофеј во Серија Б? Ти личи ова размислување на фан на клуб кој треба да има шампионски аспирации. 4 натпревари се плус, 4 натрепвари плус значи како да ти објаснам ете пак ќе ти речам земи го пример Јувентус првата сезона со Пациенца на клупа како замена за Маркизио/Видал/Пирло. И стигнавме финале на куп и освојвме титула не знам шо сакаш друго да ти објаснам. Де Чеље го имавме за лев бек бе, демек поарен беше од вашите моментални бекој?...
Интер немал капацитет да освој, ако интер има помал капацитет според тебе од Лацио браво, не знам шо да ти речам. Јас го кажав моето мислење за Интер уште во летото и уште се држам до тоа. Психички е слаб Интер, не е замор во прашање, не е неквалитет - ПСИХИЧКИ, години веќе на првиот пораз/нерешено губат глава ама мислам дека Спалети ќе ги здрма.
Познавајќите 20+ години сигурен, сигурен сум дека ова го велиш поради еден тон трици изедени за тоа како Милан се преслаби, како Интер се појаки итн итн, а реалноста е дека секаков трофеј или борба за ист е добредојдена... Се имаш загинато ти не знам шо ти се дешава можда и затуппи. Уште чекам во шо е поарен Лацио да ми кажиш... Дај седни те молам смири се. Пак ќе речам дерби не мерило за квалитет туку е мотивираност во прашање. Милан беше помотивиран тим, играше како тим и се отепаја трчање, Интер изгледаше безидејно, психички слабо, немотивирано а далеку од уморно пособено во ДЕМЕКВРИ, досега имавте само 2 натпревари плус ако не се лажам. Да беше Март да ќе разберам ама Декември...немој жити се.