Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Џони, Интер нема тимска игра, нема ни кохезија бидејќи е тим - 1 играч.. Се' зависи од Икарди... А мое лично мислење е дека доколку Икарди си замине, и не донесат некој врвен стрелец, па дури и подоле од Милан ќе котираат... И смешни се изговорите со Проденоне, па јеботе, ќе играм со резерви и младинци и ќе го одмарам 1 тим.. А и така, требаше да ги поминете во регуларен дел, значи и со резервите требаше да ги исплескате.. Кој ку* се Проденоне јеботе.. полуаматерска екипа
Не знам зошто се протнува муабетот дека Интер зависи само од Икарди. Во ред, најдобар стрелец ни е, капитен, прв играч, ама он не е пример ко Меси све живо да влече во играта и све од него да зависи. Икарди е гол играч, убица, ако му наместиш нема промашај. Пример ако си отиде и Интер земе солиден напаѓач нема којзнае колку тоа да се одрази врз играта ко на пример кога Барса би го загубила Меси или Челзи Хазард.

Џони, Интер нема тимска игра, нема ни кохезија бидејќи е тим - 1 играч.. Се' зависи од Икарди... А мое лично мислење е дека доколку Икарди си замине, и не донесат некој врвен стрелец, па дури и подоле од Милан ќе котираат... И смешни се изговорите со Проденоне, па јеботе, ќе играм со резерви и младинци и ќе го одмарам 1 тим.. А и така, требаше да ги поминете во регуларен дел, значи и со резервите требаше да ги исплескате.. Кој ку* се Проденоне јеботе.. полуаматерска екипа

А добро бе Сермат шо напишав јас овде?

мора да се надеваат дека ќе се погодат центаршутевите и ќе му тргни на Икарди.....Интер можеби се малце посредени како екипа за разлика од минатите години ама ИГРАТА Е МИЗЕРНА.

.

Сермат :pos:

Факт е дека бодовите што ги има Интер досега сезонава се повеќе од тоа што заслужи со играта. Тоа најмногу се должи на фактот што не играат во Европа (за разлика од другите четири екипи во топ 5) и тоа што индивидуално Икарди побудале оваа полусезона.

Е сега, кога дојде малку густ распоред се виде до каде може да стигнат во вакви услови. Ништо не е загубено, бидејќи имаат огромен простор за киксови заради тоа што четврто место оди директно, ама дефинитивно наредните кола ќе бидат од огромно значење.

Не знам од каде информацијата дека четвртото место оди директно, квалификации си игра четвртиот. Освен ако нешто не се сменило ептен во блиско минато па да трипам.

Не знам од каде информацијата дека четвртото место оди директно, квалификации си игра четвртиот. Освен ако нешто не се сменило ептен во блиско минато па да трипам.
Нешто се сменило во блиско минато и трипаш, али ништо ново не е ова за тебе.

Нешто се сменило во блиско минато и трипаш, али ништо ново не е ова за тебе.
Да те ебе поранешниот фудбалер на Манчестер Јунајтед Тиаго Мануел Диас Кореиа - Бебе.

Да те ебе поранешниот фудбалер на Манчестер Јунајтед Тиаго Мануел Диас Кореиа - Бебе.

Бесно да ми го раздудлаш под ќебе ............... оооооОООООоооООООООооо

Шими шими шими лалалалалааааа ..... OOOOOOOOoooooooo todas mi genteeeeee

Не знам зошто се протнува муабетот дека Интер зависи само од Икарди. Во ред, најдобар стрелец ни е, капитен, прв играч, ама он не е пример ко Меси све живо да влече во играта и све од него да зависи. Икарди е гол играч, убица, ако му наместиш нема промашај. Пример ако си отиде и Интер земе солиден напаѓач нема којзнае колку тоа да се одрази врз играта ко на пример кога Барса би го загубила Меси или Челзи Хазард.
Зависи и те како... Ако му тргне на Икарди, Интер собира бодови, ако не му тргне, ко претходниве натпревари, почнува да губи...

Format changes
On 9 December 2016, UEFA confirmed the reforming plan for the UEFA Champions League for the 2018–2021 cycle, which was announced on 26 August 2016.[2][3] As per the new regulations, the 2017–18 UEFA Europa League winners will automatically qualify for the 2018–19 UEFA Champions League group stage. Meanwhile, the top four clubs from the four top-ranked national associations in the UEFA country coefficients list will qualify automatically for the group stage as well.[2]

Format changes
On 9 December 2016, UEFA confirmed the reforming plan for the UEFA Champions League for the 2018–2021 cycle, which was announced on 26 August 2016.[2][3] As per the new regulations, the 2017–18 UEFA Europa League winners will automatically qualify for the 2018–19 UEFA Champions League group stage. Meanwhile, the top four clubs from the four top-ranked national associations in the UEFA country coefficients list will qualify automatically for the group stage as well.[2]
Сплендора Инфантино
Сплендора Чеферин
Сплендора Платини

@Goodfella ај ка ќе завршаш со работа (накај 3 саато вечерта :icon_lol: ) објасни му на колегата Клипче какви кладби поврзани со Милан изгуби последните 3 сезони, вклучувајќи га и тековната :smirce:
Изгубив неколку Милан-Интер, а сега Милан-Наполи :LOL::sramezliv:
Ама добив за Милан-Сасуоло:pipi:
Тоа за кој ќе заврши понапред на табелата :D

Сермат :pos:

Факт е дека бодовите што ги има Интер досега сезонава се повеќе од тоа што заслужи со играта
kakov e ovoj fakt, na sto se dolzi ova tvoe razmisluvanje da bide nareceno FAKT, ako e fakt, obrazlozi go ...
Kade inter ne zasluzi bodovi, kade ne zasluzija pobeda spored prikaznata igra.
Osven mozebi so bolonja, kade bea losi, ne mi teknuva kade na drugo mesto inter ne zasluzile bodovi i kao demek, spored igrata ne zasluzile da imaat tolku.
Trgni od prvo kolo do sea, koi bodovi se nezasluzeni ...

Pa ako odime spored toa kako nekoj igra, i juve ne zasluzi 3 boda so roma i napoli, pa gi osvoi, so bunker igra i klasicno katanadzo, i mizerija od zavrsnica na shik. Mnogu glupa logika imas, za da istata ja nareces uste i fakt. :facepalm:

Mozebi so Mancini sme imale kilavi pobedi, ama sezonava sekoja pobeda i sekoj osvoen bod bese zasluzen, ko i site izgubeni bodovi.

Јуве,Наполи и Рома имаат поквалитетен играчки кадар од Интер.Со Лацио се тука негде,ама ќе им дадам предност на Интер пошо играчи кои се носители на игра на Лацио многу често знаат една-две сезони да играат ко пореметени за после да се испостави дека станува збор за тешки просеци.Така да реално е местото кај што си е Интер,плус го имаат и вториот најдобар тренер у лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom